Kérdése van? Hívjon a +3619018323 számon vagy írjon a kapcsolat@topgal.hu címre (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska szett CODA 20020 SET SMALL

Kedvezményes szett iskolásoknak - iskolatáska tolltartóval kedvezményes áron.

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

A CODA 20020 SET SMALL az alábbi termékeket tartalmazza:

Tulajdonságok
Súly 0.96 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571021031
Modell Az összes CODA termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Szín zöld
Motívum absztrakt
Nem fiúknak, lányoknak
Kollekció 2020
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
A táska leírása: Iskolatáska szett CODA 20020 SET SMALL

Két rekesz, mély első zseb és menő dizájn minden alsó tagozatos lánynak és fiúnak. Az iskolatáska elég tágas, második osztálytól ajánljuk és akár a felső tagozat elejéig is alkalmas (az iskola elvárásaitól függően…)

  • új, nagyobb szabás - a második tagozat elejéig megfelel
  • merevített hátrész és anatómiai kialakítású vállpántok
  • tágas, de ugyanakkor kompakt CODA szabás

Népszerű, kétrekeszes CODA modellünket megnagyobbítottuk, hogy megfeleljen a magasabb tanulóknak ne csak az alsó tagozaton, hanem a felső tagozat elején is. Szabása keskeny, úgyhogy a karcsúbbaknak is jól ül a hátukon. Az idei újdonságot, a CODA 20020 modellt sötétkék alapon khaki és piros részletek borítják, valamint kedvelt streetart művészünk, Pauser grafikája került rá.

A táska merev, párnázott, anatómiai kialakítású hátrészének megfelelő alakját alumínium váz biztosítja. Azt ajánljuk, ne szedje ki, mert a táska elveszítené a stabilitását és alakját. Ráadásul a váz szuperkönnyű.

Ergonomikus szabású, párnázott vállpántok biztosítják a kényelmes mindennapi viselést akkor is, ha a táska nehezebb. Hosszuk szabályozható, a felső végükön pedig a háthoz húzhatja őket. Természetesen a szabályozható magasságú mellkaspántról sem feledkeztünk meg.

A két tágas rekeszben minden szükséges tanszer elfér. A hátsó rekesz valamivel keskenyebb, azt ajánljuk, ide rakja a legnehezebb dolgokat, előre pedig a könnyebbeket. A szélesebb elülső rekeszben egy kisebb hálós cipzáras jegy és egy névjegy is van.

A mély elülső zsebbe kerülhet például az uzsonna, vagy a táskával azonos motívumú PENN 20020 tolltartó. Emellett egy lecsatolható kulcstartó karabinert is varrtunk bele.

Arról, sötétben hogyan világít az iskolatáska minden oldalán elhelyezett számos fényvisszaverő felület, a részletes termékfotókon győződhet meg.

Extrák:

  • fül a táska felakasztására
  • fogantyú a kézben való hordozásra
  • a táska alja erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség

Tippünk: A gyerekek a szemünk láttára nőnek, de az iskolatáska akár három vagy több évig is jól szolgálhat. Ne aggódjon, a vállpántok szabályozható hosszának köszönhetően folyamatosan igazíthatja a táskát kislánya vagy kisfia hátához.

Videó

Hasonló termékek