Iskolatáska szett MIRA 21008 SET LARGE

Iskolatáska tolltartóval kedvezményes szettben

19 860 Ft 23 060 Ft

Termék raktáron Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, október 28.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

A MIRA 21008 SET LARGE az alábbi termékeket tartalmazza:

Iskolatáska MIRA 21008 kedvezményes szettben is megvásárolható:

Modell MIRAAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.18 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 23 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 25 l
EAN 8592571013944

A szettben található táska leírása: Iskolatáska szett MIRA 21008 SET LARGE

Kétrekeszes iskolatáska praktikus rendszerezővel az első rekeszben. Második osztálytól ajánljuk és akár a felső tagozat elejéig megfelel.

  • tágas szabás – két rekesz és mély elülső zseb
  • számos fényvisszaverő elem
  • merev hátrész anatómiai kialakítású vázzal

Csíkos minta és rózsák - egyértelmű választás minden másodikos és idősebb romantikus léleknek. Kétrekeszes, nagyon népszerű szabás mély elülső zsebbel - legalább ötödik osztályig, de akár tovább is jól szolgál majd!

Hátrésze párnázott, anatómiai kialakítású és alumínium váz merevíti. Kérjük, a vázat ne távolítsa el: biztosítja a hátrész megfelelő alakját és egyben merevíti is azt. Ráadásul nagyon könnyű.

A kényelmes, ergonomikus szabású párnázott vállpántok az alsó és a felső részükön is szabályozhatók, az állítható magasságú mellkasi pántnak köszönhetően pedig a táska nem csúszik le az apróbb termetű kislányok válláról sem.

A hátsó rekesz valamivel kisebb és egy hálós cipzáras zseb is került bele. Az elülső, tágasabb rekesz egy párnázott válaszfallal két részre van felosztva, így könnyen elválaszthatók a füzetek a tankönyvektől, vagy a tanszerek az uzsonnától.A tízórais dobozt a mély elülső zsebbe is rakhatja, ahol egy névjegyet és egy lecsatolható kulcstartó karabinert is talál.

Az innivalós flakon elhelyezésére az erre kialakított oldalsó zseb a legmegfelelőbb. Természetesen MIRA modellünk is bővelkedik a fényvisszaverő felületekben – a vállpántokra, a táska oldalára, elejére és a rekeszeket elválasztó szegélyekre is raktunk belőlük.

További extrák:

  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • a táska alja erős TOPDURA szövetből, műanyag lábakkal
  • fogantyú a táska kézben hordozására
  • hurok, amivel a táska padra akasztható
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Az iskolatáskához két típusú, a táskával azonos mintájú tolltartó közül választhat - a klasszikus egyemeletes PENN 21008 változatot kisiskolásoknak ajánljuk, az idősebbeknek pedig az ovális ETUE 21008 modell felel meg jobban. Az utóbbiban az iskolaszerek szabadon vannak elhelyezve egy kihajtható fül alatt.

Hasonló termékek