Iskolatáska szett ENDY 21016 SET MEDIUM

Iskolatáska tolltartóval kedvezményes szettben

A termék jelenleg nem rendelhető, elérhetőséggel kapcsolatos információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

A ENDY 21016 SET MEDIUM az alábbi termékeket tartalmazza:

Modell ENDYAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.90 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571014026

A szettben található táska leírása: Iskolatáska szett ENDY 21016 SET MEDIUM

Könnyű, kétrekeszes, minecrafotot idéző katonás iskolatáska fém azonosító jeggyel! A legkisebb termetű 1 – 3. osztályos iskolásoknak is kitartó bajtársa lesz a tananyaggal való harcban.

  • apró termetű elsősöknek is megfelelő
  • ultrakönnyű, ideális választás 1 – 3. osztályba
  • kevesebb mint 0,9 kg!

Minecraftot idéző katonai motívum és a cipzárra csatolt fém azonosító jegy – azt sejtjük, ez az iskolatáska egyértelműen az idei kollekció legnépszerűbb modelljei közé tartozik majd! Ideális választás elsős fiúknak. Két tágas rekeszének köszönhetően legalább a harmadik osztályig jól szolgál majd! Ráadásul ultrakönnyű – súlya egy kilónál kevesebb! Így a 120 cm-nél alacsonyabb kisiskolásoknak is bátran ajánljuk.

Az anatómiai kialakítású préselt habból készült hátrésznek köszönhetően az iskolatáska nagyon könnyű. Természetesen a párnázott vállpántok szabása is anatómiai, ráadásul mindkét végükön szabályozhatók: alul a hosszuk állítható, felül pedig a háthoz húzható a táska. Ne aggódjon, a táska télen sem csúszik majd le a gyerekek hátáról, amikor kabátot hordanak: a vállpántokat ugyanis állítható mellkasi öv egészíti ki.

Két tágas rekesz biztosítja, hogy legalább az első három osztályban minden tanulnivaló és tanszer könnyedén elférjen az iskolatáskában. Az, hogy mennyit kell a gyerekeknek a hátukon hordozniuk azonban az iskola elvárásaitól is függ. A legnehezebb dolgokat, például a tankönyveket és a füzettartó mappát mindig a hátsó rekeszbe rakja. A keskenyebb elülső rekeszben egy kisebb cipzáras zsebet és névjegyet talál.

A mély elülső zsebbe kerülhet a tízórais doboz, vagy a táskával megegyező mintájú PENN 21016 tolltartó. Ezen kívül egy kivehető kulcstartó karabiner is került ide, így már nem kell a könyvek között kutatni az ott felejtett kulcscsomó után.

Néhány extra:

  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • fogantyú a kézben hordozásra
  • fül a táska padra akasztására
  • a táska alja ellenálló TOPDURA anyagból, műanyag lábacskákkal
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált elsőrangú minőség

Tippünk: Haszeretné megelőzni, hogy a vállpántok végei szabadon lógjanak, erősítse őket a párnázott részhez. Hogyan? Mágnessel! A végükbe és a párnázott részbe egy-egy pici, de erős mágnest varrtunk.

Hasonló termékek