Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska szett BEBE 22012 SET LARGE

Kedvezményes iskolatáska szett alsó tagozatos tanulóknak.

32 060 Ft

A BEBE 22012 SET LARGE az alábbi termékeket tartalmazza:

Kedvezményes szettek:
Tulajdonságok
Súly 1.08 kg
Méretek (ma x mé x szé) 37 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 20 l
EAN 8592571022458
Modell Az összes BEBE termék
Évfolyam vagy kor 1. osztály, 2. osztály
Szín kék
Motívum állatos, dínós
Nem fiúknak
Kollekció 2022
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
A táska leírása: Iskolatáska szett BEBE 22012 SET LARGE
Fő jellemzők:
  • a legapróbb termetű iskolásoknak - 110 cm testmagasságtól
  • merevebb, egyrekeszes kialakítás
  • alumínium vázzal ellátott hátrész
  • számos fényvisszaverő elem

Villogóval felszerelt egyrekeszes BEBE iskolatáska a legkisebb iskolásoknak. Mérete 1. és 2. osztályba ideális. Origami minta és villogó az első zseben!

Új felszereléssel várunk az általános iskola első és második osztályának felfedezésére! Az egyrekeszes, stabil talapzatú, belül válaszfalakkal felosztott iskolatáska mindenképp jó választás. Kisebb a kínálatunkban található többi iskolatáskánál – mindössze 37 cm magas, ezért jól ül a 110 cm magas gyerekek hátán is.

A szabályozható, párnázott és anatómiai kialakítású vállpántoknak köszönhetően a legkisebb termetű gyerekek hátára is megfelelően beállítható. A mellkasi pánt pedig biztosítja, hogy a legkeskenyebb hátról se csússzon le. Ne aggódjon, az iskolatáskában a kisebb térfogata ellenére könnyedén elfér az A4-es méretű füzettartó és minden egyéb, amire az általános iskola minimum első két osztályában szükség lehet.

A központi rekesz megkönnyíti a gyereknek az iskolaszerek áttekinthető elrendezését és elosztását. A táska beltere vízálló gumibevonatú válaszfalakkal három részre van felosztva: belülegy kisebb cipzáras zseb és egy praktikus szervező található - például írószerekre vagy chipkártyákra. A füzettartó mappát rakja a lehető legközelebb a háthoz, de gondolja meg, mindenképp szükség van-e rá, ugyanis sokszor fölöslegesen túlterheli a táskát.

A táska elején két praktikus zseb található. Az alsó valamivel kisebb, a felsőbe pedig névjegyet és egy kisebb cipzáras hálós zsebet is varrtunk és elfér benne a tízórais doboz. Ráadásul egy villogóis került rá. Utóbbi világíthat és két különböző üzemmódban villoghat, ami főleg télen előnyös. Az innivalós flakonra a táska oldalán alakítottunk ki zsebet.

A BEBE iskolatáska anatómiai kialakítású hátrésze párnázott és kivehető alumínium váz merevíti. Úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobban hozzájáruljon a gyermekek hátának egészséges fejlődéséhez.

Természetesen erre a modellre is számos fényvisszaverő elem került: a táska elején, oldalán és a vállpántokon találja őket.

Ugyanez a modell más színben 2017-ben megnyerte a MF Dnes (Csehország egyik legolvasottabb lapja) nagy fogyasztói iskolatáska tesztjét.

Gyerünk az iskolába!

Egyéb tulajdonságok:
  • fül a kézben való hordozásra és a táska iskolapadra való felakasztására szolgáló hurok
  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • a táska alja erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • műanyag lábak
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség
Tippünk:

A vállpántok szabadon lógó végébe mágneseket rejtettünk el, amikkel a párnázott részhez erősítheti őket. Így többé nem fogják zavarni a gyermeket a túllógó részek.

Videó

Hasonló termékeink