Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Iskolatáska szett BEBE 22001 SET SMALL

Kedvezményes iskolatáska szett alsó tagozatos tanulóknak.

27 880 Ft

A BEBE 22001 SET SMALL az alábbi termékeket tartalmazza:

Kedvezményes szettek:
Tulajdonságok
Súly 1.08 kg
Méretek (ma x mé x szé) 37 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 20 l
EAN 8592571022168
Modell Az összes BEBE termék
Évfolyam vagy kor 1. osztály, 2. osztály
Szín rózsaszín, szürke
Motívum virágos
Nem lányoknak
Kollekció 2022
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
A táska leírása: Iskolatáska szett BEBE 22001 SET SMALL
Fő jellemzők:
  • anatómiai kialakítású hátrész alumínium merevítéssel
  • stabil talapzatának köszönhetően nem borul fel
  • szabályozható vállpántok és mellkasi pánt

Az egyrekeszes, merevebb felépítésű BEBE iskolatáska egyértelmű választás az első és második osztályába járó, apróbb termetű kislányoknak. Ez a legalacsonyabb modell a kínálatunkban – mindössze 37 cm magas. Azonban ennek ellenére kényelmesen elfér benne az A4-es méretű füzettartó és minden egyéb, amire az általános iskola legalább első két osztályában szükség lehet.

Anatómiai kialakításúhátrésze párnázott és könnyű alumínium váz merevíti. A párnázott és szintén anatómiai szabású vállpántok jól alkalmazkodnak a kisebb termetű gyermekek hátához is. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy előbb az alsó végükön beállítja a hosszukat, majd felül a háthoz állítja őket. A hosszú túllógó részeket a végükbe varrt mágnesnek köszönhetően egyszerűen a párnázott részhez rögzítheti.
A BEBE egyetlen, központi rekeszének kialakítása megkönnyíti az iskolaszerek áttekinthető elrendezését és elosztását: a táska beltere sárga vízálló válaszfalakkal három részre van felosztva.Egy kisebb cipzárral zárható zseb és egy praktikus szervező is található benne, mely alkalmas például az írószerek és egyéb apróságok tárolására. Azt ajánljuk, az innivalós flakont a táska oldalán lévő, cipzár alá rejtett oldalsó zsebbe rakja.

Két praktikus cipzáras zsebet talál a táska elején. A felsőben kényelmesen elfér a tízórais doboz és egy névjegyet is talál benne. Ezen kívül egy villogót is raktunk rá, ami világíthat vagy két különböző üzemmódban villoghat. Az alsó zseb kisebb, kulcscsomó, zsebkendő és egyéb apróságok elhelyezésére alkalmas.
Természetes a fényvisszaverő elemekről sem feledkeztünk meg -az iskolatáska minden oldalára és a vállpántokra is bőven került belőlük.

Ugyanez a modell más színben 2017-ben megnyerte a MF Dnes (Csehország egyik legolvasottabb lapja) nagy fogyasztói tesztjét.

Gyerünk az iskolába!

Egyéb tulajdonságok:
  • praktikus fül műanyag fogantyúval a kézben való hordozásra
  • a táska iskolapadra való felakasztására szolgáló hurok
  • víztaszító bevonat
  • a táska alja erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • műanyag lábacskák védik
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség
Tippünk:

Tippünk: A BEBE iskolatáskánk rendelkezik a legstabilabb talapzattal. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy a legnehezebb könyveket és a füzettartó mappát ennél a modellnél is a háthoz lehető legközelebb rakja.

Hasonló termékeink