Tápegység világító táskához TOP 171 ALKALINE

SCILIF Sunfibre vezérlőegység világító iskolatáskához

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Tulajdonságok
Súly 0.04 kg
Méretek (ma x mé x szé) 7 x 2 x 3 cm
Anyag Baterie LR6 AA
Terhelhetőség kg
Űrtartalom -
EAN 8592571012800
Modell Az összes TOP termék
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

A SCILIF LED oldalvilágító optikai szál vezérlő- és tápegysége. A beépített világítással rendelkező iskolatáskák opcionális kiegészétője, mely a világító funkcióhoz szükséges.

Egy processzorral vezérelt tápegység. Ez az egység alapvető fontosságú része a Scilif Sunfibre technológiának. Az optikai szál más áramforrással nem használható. Működéséhez 2db 1,5 voltos AA ceruzaelem szükséges.

Az optikai szál a vezérlőegységgel egy 2,5mm-es jack konnektorral csatlakozik, melynek köszönhetően nagyon egyszerű a csatlakozása, ami lehetővé teszi a teljes mértékben vízálló optikai rész tisztítását. A vezérlőegység nem kerülhet érintkezésbe nagyobb mennyiségű vízzel.

Használata nagyon egyszerű: A bekapcsoláshoz (illetve kikapcsoláshoz) tartsa nyomva 3 másodpercig az ON/OFF gombot, mely bekapcsolt állapotban a világítási üzemmód váltására is szolgál, röviden megynomva választhat egy folytonosan világító és két különböző frekvencián villogó üzemmód közül.

A vezérlőegység egy töltéssel akár 8 óra folyamatos használatot biztosít. Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni.

Hasonló termékek