Tápegység világító táskához TOP 167

SCILIF Sunfibre vezérlőegység világító iskolatáskához

9 890 Ft

Termék raktáron Kiszállítás várható időpontja: kedd, szeptember 21.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Súly 0.04 kg
Méretek (ma x mé x szé) 7 x 2 x 3 cm
Anyag Baterie Li-ION
Terhelhetőség kg
Űrtartalom -
EAN 8592571011308

A SCILIF LED oldalvilágító optikai szál vezérlő- és tápegysége. A beépített világítással rendelkező ENDY 17003 és ENDY 17004 iskolatáskák opcionális kiegészétője, mely a világító funkcióhoz szükséges.

Egy processzorral vezérelt tápegység Li-Ion újratölthető akkumulátorral. Ez az egység alapvető fontosságú része a Scilif Sunfibre technológiának. Az optikai szál más áramforrással nem használható.

Az optikai szál a vezérlőegységgel egy 2,5mm-es jack konnektorral csatlakozik, melynek köszönhetően nagyon egyszerű a csatlakozása, ami lehetővé teszi a teljes mértékben vízálló optikai rész tisztítását. A vezérlőegység nem kerülhet érintkezésbe nagyobb mennyiségű vízzel. Az akkumulátor töltése micro USB konnektoron keresztül történik, az akkumulátor élettartama 600 töltési ciklus. A csomagolás nem tartalmaz töltő adaptert és kábelt, erre a célra használható bármilyen elterjedt micro USB mobiltelefon töltő.

Használata nagyon egyszerű: A bekapcsoláshoz (illetve kikapcsoláshoz) tartsa nyomva 3 másodpercig az ON/OFF gombot, mely bekapcsolt állapotban a világítási üzemmód váltására is szolgál, röviden megynomva választhat egy folytonosan világító és két különböző frekvencián villogó üzemmód közül.

A vezérlőegység egy töltéssel akár 8 óra folyamatos használatot biztosít. Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni.