Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Könnyű virágos hátizsák YOKO 22030

Könnyű, egyrekeszes diákhátizsák iskolába és szabadidős tevékenységekre

25 090 Ft

Kedvezményes szettek:
Tulajdonságok
Súly 0.84 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 18 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 25 l
EAN 8592571015788
Modell Az összes YOKO termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín kék
Nem lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
  • egy rekesz, alacsony súly
  • a hátizsák egy kilónál könnyebb
  • alkalmas iskolába, szakkörökre és kirándulni is

Sokan kérték, hogy tervezzünk egy egyrekeszes városi hátizsákot, ami iskolába és kirándulni is egyaránt alkalmas. Az új YOKO modellünk űrtartalma egyrekeszes felépítése ellenére 25 liter, súlya pedig a préselt hátrészének köszönhetően mindössze 0,84 kg!

A nagy rekeszben minden szükséges elfér és egy párnázott laptoptartó zseb, valamint egy kisebb cipzáras zseb és egy gumiszalagra varrt kulcstartó karabiner is került bele. Sok dolog - például a táskához illő ETUE 22030 tolltartó - azonban a kisebb első zsebben is elfér. Utóbbit egy praktikus hálós cipzáras zsebecske egészíti ki.

Egy további nagy zsebet rejtettünk a hátizsák hátrészébe! Ideális az A4-es méretű füzetek és mappák elhelyezésére és oldalról hozzáférhető.

A puhán párnázott hátrészt ergonomikus szabású, párnázott vállpántok egészítik ki. Ezekre egy állítható magasságú csatos mellkasi pánt került.

A hátizsák mindkét oldalára került az innivalós flakon elhelyezésére alkalmas zseb. A feléjük varrt csatos pántnak köszönhetően akár egy másfél literes palack is biztonságosan hordható bennük. Fényvisszaverő elemeket a hátizsák elejére és a vállpántokra raktunk. Az alja erős és nem áteresztő TOPDURA szövetből készült, a hátizsák anyagát pedig víztaszító bevonattal láttuk el.

Néhány extra:

  • fül a kézben való hordozásra
  • ideális a szabadidős tevékenységekre

Hasonló termékeink