Könnyű kutyás táska ENDY 22005

Hátizsák a legkisebbek számára az általános iskola első osztályaiban. Két rekesz és egy mély elülső zseb kutyás motívummal és stílusos függődísszel.

31 690 Ft

Raktáron. Várható kiszállás: hétfő, 6. 12.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Súly 0.90 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571014828
Modell Az összes ENDY termék
Évfolyam vagy kor 1. osztály, 2. osztály, 3. osztály
Nem lányoknak
Szín rózsaszín

Fő jellemzők:
  • merev préselt hátrész
  • könnyű – kevesebb mint 1 kg!
  • számos fényvisszaverő elem
  • szabályozható vállpántok és mellkasi pánt

Iskolatáska a legapróbb termetű alsó tagozatos lányoknak. Két rekesz, buldoggal díszített mély első zseb és ajándék rózsaszín teniszlabda függődísz. Hogy tetszik? Nekünk nagyon! Az ENDY modell az egyik örökzöldünk: legnagyobb előnye az alacsony súlya, ezért leginkább 1.-3. osztályba ajánljuk.

Két rekeszét egy mély első zseb egészíti ki. A hátsó rekesz mélyebb, ide rakhatja a legnehezebb tankönyveket vagy munkafüzeteket. Az elülső rekesz keskenyebb, ideális például a PENN 21002 tolltartó vagy egyéb tanszerek elhelyezésére. A legapróbb dolgokat a rekeszben található hálós cipzáras zsebbe kerülhetnek, amelyre egy névjegyet is varrtunk, hogy ne keveredjenek össze az egyforma táskák az osztályban. A táska elején lévő mély zsebben jól elfér például a ZOLA tízórais doboz és egy kivehető kulcstartó karabiner is van benne.

Az iskolatáska hátrésze kemény, préselt habból van kialakítva. A puhára párnázott vállpántok szabása ergonomikus és mellkasi pánt egészíti ki őket. A vállpántok túllógó végeit a beléjük varrt mágnesnek köszönhetően egyszerűen a párnázott részhez rögzítheti.

A táska oldalán kialakított erős zsebbe kerülhet innivalós flakon: ideális választás például a kínálatunkban található fél literes ZIVA. Természetesen a fényvisszaverő elemekről sem feledkeztünk meg – az első rekesz és a zseb szegélyén, a táska oldalain, valamint a vállpántokon találja őket.

Extrák:
  • műanyag fogantyú a kézben hordozásra
  • fül a táska padra akasztására
  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • a táska műanyag lábacskákkal ellátott alja erős TOPDURA anyagból készült
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség
Tippünk:

Az iskolatáska szuperkönnyű, de a tanulnivalónak az első osztályokban is megvan a súlya. Ne terhelje túl fölöslegesen a kisiskolása hátát, csak annyi tanszert rakjon a táskájába, amire az adott pillanatban szüksége van és rendszeresen ellenőrizze a tartalmát. Néha ugyanis több a játék, mint a tanulnivaló… :-)

Hasonló termékek