Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Kétrekeszes iskolatáska KIMI 22021

A KIMI kétrekeszes, terjedelmes szabása ideális 2-5. osztályos iskolások számára.

30 090 Ft

Tulajdonságok
Súly 1.02 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571014989
Modell Az összes KIMI termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Szín fekete
Motívum absztrakt
Nem fiúknak, lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás
Fő jellemzők:
  • merev, párnázott hátrész
  • könnyű alumínium merevítés
  • játékos, színes minta
  • megújult, tágasabb szabás

A KIMI iskolatáska két rekeszébe könnyedén belefér minden, amire az alsó tagozaton szükség lehet. Fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, azonban nagyobb mérete miatt leginkább 125 cm testmagasság felett ajánljuk.
Könnyű alumínium váz biztosítja a táska hátrészének stabilitását és anatómiai alakját. Kivehető, de azt javasoljuk, ne távolítsa el, mivel fontos része a hátrész szerkezetének és mindössze 0,06 kg! A puha párnázásnak köszönhetően a táska viselése sokkal kényelmesebb és egyben biztosítva van a levegő megfelelő áramlása a gyerek háta és a táska között.

A párnázott, ergonomikus szabású vállpántok az alsó és a felső részükön is szabályozhatók. Állítható magasságú mellkasi pánt egészíti ki őket a lelógó végüket pedig a beléjük varrt mágnesekkel egyszerűen a párnázott részhez rögzítheti.

A két rekesz elég széles és tágas ahhoz, hogy beleférjen az összes, alsó tagozaton szükséges tanszer. A legnehezebb tankönyveket, atlaszokat, vagy a füzettartót a szűkebb hátsó rekeszbe rakja. Az elülső rekesz valamivel szélesebb, egy névjegyet és egy kisebb cipzáras hálós zsebet is talál benne.

Kétféle, a táskához illő tolltartó közül választhat: a kisebbeknek az egyemeletes PENN 21021 az idősebbeknek pedig az ovális ETUE 21021 fog inkább tetszeni. A PENN tolltartó elfér például a kisebb elülső zsebben is, esetleg ide teheti a tízórais dobozt. A zsebbe egy kivehető kulcstartó karabinert is varrtunk. Az innivalós flakont az erre kialakított oldalsó zsebben tudhatja a legnagyobb biztonságban.

KIMI modellünk minden oldalára számos fényvisszaverő elem került. Erről a sötétben készült, részletes felvételeken győződhet meg.

Egyéb tulajdonságok:
  • a táska alja erős és nem áteresztő TOPDURA anyagból készült és műanyag lábacskák védik
  • a víztaszító bevonatnak köszönhetően a szövet nem ázik át
  • fül a táska felakasztására és fogantyú a kézben való hordozásra
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség
Tippünk:

Ne mossa a táskát mosógépben. Sok anyuka dicsekszik el vele, hogy kímélő programon, csavarás nélkül mossák. Azonban, ha bármi történik, például a táskán levő nyomattal, az így keletkező károsodásra nem vonatkozik a jótállás. Ha szükséges, a táskát tisztítsa inkább nedves ronggyal vagy finom kefével.

Hasonló termékeink