Iskolatáska KIMI 19020

Kétrekeszes iskolatáska alsós fiúknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell KIMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.96 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571011926

Kétrekeszes iskolatáska 2 – 5. osztályos fiúknak

  • stabil hátrész könnyű alumínium merevítéssel
  • játékos kék nyomat
  • megújult, tágasabb szabás

Népszerű kétrekeszes KIMI modellünket tavaly nagyobbra szabtuk, hogy beleférjen minden iskolaszer amire az alsó tagozatos fiúknak szüksége van! Idén a dizájnnal is játszottunk kicsit – aki egy valamelyest jártas a művészetben, bizonyára felfedezi Keith Haring játékos képeinek a hatását, amik a minta készítésekor inspiráltak minket. Hogy tetszik?

A táska hátrészének stabilitását egy csupán 0,06 kgsúlyú alumínium váz biztosítja. Biztosítja a hátrész megfelelő anatómiai alakját. A párnázás kialakításának köszönhetően a levegőáramlás is biztosított a gyerek háta és a táska között.

Az ergonomikus kialakítású vállpántok párnázottak és az alsó és felső részükön is szabályozhatók, állítható magasságú mellkasi pánt egészíti ki őket. A vállpántok lelógó alját a beépített mágneseknek köszönhetően egyszerűen a párnázott részhez csatolhatja.

A két rekesz elég széles és tágas ahhoz, hogy beleférjen minden szükséges tanulnivaló. A hátsó rekeszbe rakja a nehezebb tankönyveket, atlaszokat, vagy a füzettartót. Az elülső rekesz valamivel nagyobb, mint a hátsó, egy névjegyet és egy kisebb cipzáras hálós zsebet is talál benne. A táskát a PENN 19020 tolltartóval egészítheti ki, ami kényelmesen elfér például a kisebb elülső zsebben, amelyben például a tízórais dobozt is tarthatja. Ezen kívül a zsebbe vart karabinerre akaszthatja a kulcscsomót. Az innivalós flakon elhelyezésére az oldalsó zseb a legmegfelelőbb.

KIMI modellünk minden oldalát számos fényvisszaverő elemmel láttuk el. Erről a sötétben készített, részletes felvételeken győződhet meg.

  • a táska alja erős és nem áteresztő TOPDURA anyagból készült
  • a táska alját műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat
  • fül a táska felakasztására és a kézben való hordozásra
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség

Tippünk: Ne mossa a táskát mosógépben. Sok anyuka dicsekszik el vele, hogy kímélő programon, csavarás nélkül mossa, azonban, ha bármi történik például a táskán levő nyomattal, az így keletkező károsodásra nem vonatkozik a jótállás. Ha szükséges, tisztítsa inkább a táskát egy nedves ronggyal vagy finom kefével.

Hasonló termékek