Iskolatáska KIMI 19010

Kétrekeszes iskolatáska lányoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell KIMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.98 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571011827

Kétrekeszes iskolatáska 2-5. osztályos lányoknak

  • stabil anatómiai hátrész alumínium merevítéssel
  • metalikus virágminta nyomat a táska elülső zsebén
  • inovált tágasabb szabás

A KIMI az egyik legnépszerűbb modellünk, melyet továbbfejlesztettük, vásárlóink visszajelzései alapján növeltük a méretét. Alkalmas lesz így az összes alsó tagozatos lánynak. Ráadásul, a virágminta az első zsebben exkluzív metalikus nyomattal készült, hogy tetszik?

A táska hátrészének stabilitását a csupán 0,04 kg súlyú alumínium merevítő biztosítja. Biztosítja a hátrész formájának tartását. Az anatómiailag kialakított hátrész biztosítja a levegő megfelelő cirkulációját a hát és a hátizsák hátrésze között.

Az ergonomikusan kialakított vállpántokat egyszerűen beállíthatja azoknak alsó és felső részén. A mellkasi öv garantálja, hogy a vállpántok nem csúsznak le keskenyebb vállról sem. A vállpántok hosszú végét a belé varrt mágnesnek köszönhetően egyszerűen fel tudja csatolni a bélelt részhez.

A táska mindkét rekeszét megnagyobbítottuk, hogy nagyobb helyigényt is kielégítsen A hátsó rekesz ideális a nehezebb könyvek, tanszerek tárolására, az elülső tágasabb , helyet ad a többi tanszernek, vagy akár a hasonló mintájú PENN 18013 tolltartónak. Ez egyaránt elfér az elülső zsebben, melyen a táska fő mintája található. Ezt a zsebet használhatja például az uzsonna tárolására. Azon kívül helyet kaphatnak itt a kulcsoknak is, melyet az itt található kulcstartó karabinerre lehet akasztani. Az innivalós palackot a táska oldalzsebében helyezheti el

Ha első látásra nem is tűnik fel, a KIMI modellünket is nagy mennyiségű fényvisszaverő felülettel láttuk el. Ezt jól látni a részletes felvételeken, a táskát sötétben is lefotóztuk.

További bónuszok:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • műanyag lábak védik a táska alját
  • víz taszító bevonat
  • a táska kézben hordására alkalmas praktikus fül
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tippünk: ne mossa mosógépben hátizsákot. Gyakran írják vásárlóink, hogy kímélő programon mossák mosógépben. Viszont, ha mosás közben baja esik a táskának, például lekopik a festék, nem tudjuk elfogadni, mint reklamációt. Ezért inkább puha nedves ronggyal vagy puha kefével, és nem túl agresszív tisztítószerrel tisztítsa a táskát.

Hasonló termékek