Iskolatáska KIMI 18011

Kétrekeszes iskolatáska alsós fiúknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell KIMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.96 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571010509

Kétrekeszes iskolatáska 2-5. osztályos fiúknak

  • stabil anatómiai hátrész alumínium merevítéssel
  • játékos minta népszerű színekben
  • inovált tágasabb szabás

Ezt a kétrekeszes KIMI modellünket ezéven módosítottuk, nagyobb kamrákat kapott, hogy minden kényelmesen elférjen benne, amire egy igényes iskolásnak szüksége lehet. Megfelelő lesz így minden alsó tagozatos iskolásnak. A fiúknak biztosan tetszeni fog a játékos de egyben neutrális zöldeskék minta.

A táskának stabil anatómiaihátrésze van, könnyű alumínium merevítéssel, melynek súlya csak 0,04 kg. Ez biztosítja a hátrész anatómiai tartását. A táska hátrésze így az anatómiailag formált hátrésznek is köszönhetően biztosítja a hát szellőzését viselése közben.

A vállpántok ergonomikus kialakításúak, mindkét végén szabályozható a lelógó hosszú része pedig egy mágnessel felcsatolható, hogy sehova ne akadhasson be. A belé varrt mágnesnek köszönhetően a vállpántok lelógó hosszú végét fel tudja csatolni a bélelt részre, mely így nem fog sehova beakadni.

A táska mindkét rekeszét idén 1-1 centiméterrel növeltük, így garantáltan elfér benne minden iskolaszer még nagyobb helyigény esetén is. Javasoljuk, hogy a hátsó rekeszbe pakolja gyermeke a legnehezebb könyveket. Az elülső rekesz valamivel szélesebb, mint a hátsó, és a tanszereken kívül a hasonló mintájú PENN 18011 is elfér benne, melyet alternatívan az elülső zsebben is el lehet helyezni. Ezt nyugodtan használhatja az uzsonna tárolására. Ezen kívül gyermeke kulcsai is elférnek benne, melyet az erre alkalmas kulcstartó karabinerre akaszthat fel. Az innivalós flakont az oldalsó zseben tárolhatja.

A KIMI modellünkről sem hiányozhat a számos A fényvisszaverő felület a táska elején oldalán és a vállpántokon természetesek számunkra, ez is növeli gyermeke biztonságát az utcán. Ezt jól látni a részletes felvételeken, a táskát sötétben is lefotóztuk.

További bónuszok:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • műanyag lábak védik a táska alját
  • víz taszító bevonat
  • praktikus fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tippünk: Csak szörpöt töltsön gyermeke innivalós flakonjába, vizet engedhet bele iskolában, ennyivel is könnyebb lesz a hátizsák iskolába menet. Hogyan? Egyszerűen. Az innivalós palackba csak szörpöt töltsön, gyermeke tele engedheti az üveget vízzel a suliban is.

Hasonló termékek