Iskolatáska ENDY 19003

Pehelykönnyű iskolatáska

22 390 Ft

Termék raktáron Kiszállítás várható időpontja: kedd, október 19.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell ENDYAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.86 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571011759

Könnyű, kétrekeszes iskolatáska nem csak kis tündéreknek

  • 1 – 3. osztályos kislányoknak ideális
  • mindössze 0,88 kg!
  • stabil, préselt hátrész

Pihekönnyű, csillogó iskolatáska kis tündéreknek, amely az első iskolás évekre ideális. A táska szerkezete a merev, préselt hátrésznek köszönhetően nagyon könnyű, így a 120 centiméternél alacsonyabb, apró termetű hölgyeknek is ajánlani tudjuk. Méretének köszönhetően azonban legalább az általános iskola harmadik osztályáig megfelel majd. Ne aggódjon, a keskenyebb hátról sem csúszik le, mivel a vállpántok az alsó és felső részükön is szabályozhatók, ráadásul a mellkasi pánttal is bebiztosíthatja őket. A pántok lelógó végébe mágnesek vannak bevarrva, ezekkel könnyen a párnázott részhez rögzítheti őket.

Az iskolatáskának két rekesze van. A kisebb hátsó rekeszbe a legnehezebb tankönyveket vagy a füzettartó mappát helyezheti. Az elülső rekesz valamivel szélesebb és egy kis cipzáras hálós zseb és névjegy is található benne. A csillogó, tündérrel díszített elülső zsebbe pedig az azonos motívumú PENN 19003 tolltartót, vagy a tízórais dobozt rakhatja. Hasznos tartozék a kulcstartó karabiner is, amely a zsebbe van varrva.

Az innivalót tegye a cipzár alá rejtett zsebbe a táska oldalán. Fontos, hogy a tündérek is jól láthatók legyenek, főleg a téli időszakban, így számos fényvisszaverő elemet helyeztünk el a táskán: az elején, oldalán és a vállpántokon találja őket.

Tündérek, repülünk az iskolába!

Néhány ráadás:

  • fül a táska padra akasztására
  • fogantyú a kézben hordozásra
  • víztaszító bevonat
  • a táska műanyag lábacskákkal ellátott alja erős TOPDURA anyagból készült
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Hogyan könnyíthet az iskolatáska súlyán? Töltsön csak szörpöt gyermeke innivalós flakonjába, a vizet pedig utántöltheti az iskolában - így könnyít a könyvekkel megrakott táskán…

Hasonló termékek