Iskolatáska ELLY 19042

Praktikus kétrekeszes iskolatáska

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell ELLYAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.88 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 20 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 23 l
EAN 8592571012657

Könnyű kétrekeszes iskolatáska alsó tagozatos fiúknak

  • könnyű szerkezet – kevesebb mint egy kiló!
  • tágas szabás
  • ergonomikus kialakítású vállpántok
  • mellkaspánt
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Friss újdonságunk, az ELLY szabású könnyű iskolatáska legalább negyedik osztályig megfelel minden alsó tagozatos fiúnak, de akár lánynak is. Önnek hogy tetszik?

Bizonyára minden szülő értékeli majd az iskolatáska alacsony súlyát - mindössze 0,86 kg a könnyű, préselt hátrésznek köszönhetően. A kisiskolások pedig nyilván a dizájnját kedvelik majd leginkább.

A táska préselt hátrésze anatómiai kialakítású. Mindkét végükön szabályozható, ergonomikusan szabott vállpántok biztosítják a kényelmes és egészséges viselést napi néhány kiló iskolaszer cipelése mellett is. Ráadásul a vállpántok lelógó végébe egy-egy mágnest varrtunk bele, amivel a párnázott részhez erősítheti azokat. Az állítható magasságú mellkaspánt biztosítja, hogy a vállpántok nem csúsznak majd le a kisebb termetű elsősök hátáról sem.

A hátsó rekesz szélesebb és tágasabb is egyben. Azt ajánljuk, közvetlenül a háthoz a legnehezebb dolgokat helyezze el – például a tankönyveket, vagy a füzettartót. Az elülső, kisebb rekeszben elfér a többi szükséges tartozék: például a munkafüzetek vagy a táskával azonos motívumú PENN 19042 tolltartó. Ezen kívül egy cipzáras hálós zsebet és egy névjegyet istalál itt.

Biztosan hasznát veszi a hátizsák elején található mély zsebnek is, ahol jól elfér például a tízórais doboz és egyéb apróságok, amikre az iskolásoknak szükségük van. A zsebben található kulcstartó karabinernek köszönhetően a kulcsok mindig kéznél lesznek.

A fényvisszaverő elemeket úgy helyeztük el a táska minden oldalán, hogy gyermeke rossz látási viszonyok mellett is minden szögből jól látható legyen. Megtalálja őket a táska oldalain, elején és a vállpántokon is.

Az innivalós flakont a két oldalsó hálós zseb valamelyikébe helyezheti, amelyek alját idén anyagdarabbal egészítettük ki a hálós anyag kiszakadásának megelőzése érdekében.

Extrák:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat
  • fogantyú a kézben hordozásra
  • fül a táska padra akasztására

Tippünk: Az iskolatáska mindkét oldalán van az innivalós flakon hordására szolgáló zseb. Ha az egyikbe egy teli üveget rak, próbáljon a másikba egy hasonló súlyú dolgot tenni a táska kiegyensúlyozása érdekében. Emellett azt ajánljuk, öntsön a gyerek flakonjába csak szörpöt, és a vizet utántöltheti az iskolában. Könnyít így a táskán és a gyerek hátgerincén is.

Hasonló termékek