Iskolatáska CODA 21020

Kék-fekete mintás iskolatáska

A termék átmenetileg nem rendelhető, várhatóan az alábbi időpontban lesz elérhető: 01.04.2022

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell CODAAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.96 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571014064

Két rekesz, mély elülső zseb és univerzális kék-fekete dizájn minden alsó tagozatos tanulónak. A CODA modell a nagyobb, ezért második osztálytól ajánljuk. Méretének köszönhetően akár a felső tagozat elejéig megfelel, az iskola elvárásaitól függően.

  • új, tágasabb szabás – a felső tagozat elejére is megfelel
  • merev hátrész és anatómiai kialakítású vállpántok
  • tágas, de ugyanakkor karcsú CODA szabás

A népszerű, kétrekeszes CODA szabást megnagyobbítottuk, hogy ne csak az alsó tagozaton, hanem a felső tagozat elején is jól szolgáljon. Kompakt szabásának köszönhetően a soványabb alkatúak hátán is jól ül. Második osztálytól vagy 125 cm testmagasságtól kényelmes, alacsonyabb gyermekeknek nem ajánljuk. Idén dinamikus, kék-fekete mintába öltözött a CODA 21020 modell. Reméljük, tetszeni fog!

A táska merev, anatómiai kialakítású és párnázott hátrészének megfelelő alakját alumínium váz biztosítja. Azt javasoljuk, ne távolítsa el, mert a táska elveszítené a stabilitását. Ráadásul a váz szuperkönnyű.

Párnázott, ergonomikus szabású vállpántok biztosítják az alaposan megpakolt iskolatáska kényelmes mindennapi viselését is. Hosszuk alul szabályozható, a felső végükön pedig a háthoz húzhatja őket. Természetesen az állítható magasságú mellkaspántról sem feledkeztünk meg.

A két tágas rekeszben minden szükséges tanszer helyet talál. Azt ajánljuk, a keskenyebb hátsó rekeszbe kerüljenek a nehezebb dolgok, előre pedig a könnyebbek. A szélesebb elülső rekeszben egy kisebb hálós cipzáras zsebet és egy névjegyet is talál.

mély elülső zsebbe rakhatja például az tízórai, vagy a táskával azonos motívumú PENN 21020 tolltartó. Emellett egy lecsatolható kulcstartó karabinert is varrtunk bele.

Arról, sötétben milyen jól látható az iskolatáska minden oldalán elhelyezett számos fényvisszaverő felület és elem, a részletes termékfotókon győződhet meg.

Extrák:

  • fül az iskolapadra akasztására
  • fogantyú a kézben való hordozásra
  • a táska alja erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség

Tippünk: A gyerekek a szemünk láttára nőnek, de az iskolatáska akár három vagy több évig is jól szolgálhat. Ne aggódjon, a vállpántok szabályozható hosszának köszönhetően folyamatosan igazíthatja a táskát kislánya vagy kisfia hátához.

Hasonló termékek