Iskolatáska BAZI 21014

Új kétrekeszes szabás két első zsebbel a legkisebb iskolásoknak alsó tagozatra.

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell BAZIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.90 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 29 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 20 l
EAN 8592571014002

Új kétrekeszes szabás két első zsebbel a legkisebb iskolásoknak alsó tagozatra.

  • merev préselt hátrész
  • súlya kevesebb mint 1 kg!
  • számos fényvisszaverő elem
  • szabályozható vállpántok és mellkasi pánt

Abszolút újdonság! Könnyű kétrekeszes iskolatáska két első zsebbel az alsó tagozatos kis gépészeknek. Súlya kevesebb mint egy kiló, ezért a szülők tetszését is egyértelműen megnyeri! A két nagy rekeszbe minden tanulnivaló belefér, a két elülső zsebbe kerülhet a tízórai és az egyéb apróságok.

A BAZI hátrészepuha préselt habbólvan kialakítva. Vállpántjai párnázottak, kialakításuk anatómiai, valamint a felső és alsó végükön is szabályozhatók. Ennek köszönhetően a táska megfelelően beállítható az apróbb termetű kisiskolások hátához is. Állítható magasságúmellkasi pánt biztosítja, hogy nem csúszik le a keskenyebb vállakról sem.

A BAZI két fő rekeszre van felosztva. A legnehezebb tanszereket mindig a gyermek hátához közelebb eső hátsó rekeszberakja. A keskenyebb első rekeszben elfér minden egyéb és biztos hasznát veszi a kisebb hálós cipzáras zsebnek és a névjegynek is.

A táska elejére két praktikus zseb került: a mélyebbe rakhatja például a tízórais dobozt és egy lecsatolható kulcstartó karabinert is talál benne. Erre a zsebre egy további kisebb zsebet varrtunk, amelyben elfér például a táskához illő PENN 20014 tolltartó.

Az iskolatáska mindkét oldalán talál az innivalós flakon elhelyezésére kialakított zsebet, amelyekben kényelmesen elfér például a több színben kapható ZIVA flakonunk. BAZI modellünkre is számos fényvisszaverő elemet helyeztünk, amit főleg a téli időszakban értékel majd. Arról, hogyan világítanak a reflektorfényben, a sötétben készített részletes termékfotókon győződhet meg.

Néhány extra:

  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • a táska műanyag lábacskákkal ellátott alja erős TOPDURA anyagból készült
  • fül a táska kézben való hordására és egy másik a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált kiváló minőség

Tippünk: Ez a modell a legkönnyebbek közé tartozik kínálatunkban, de az összes tanulnivalóval megpakolva így is elég nagy súlyt kell majd a gyerekeknek naponta a hátukon cipelniük. Próbáljon meg otthon csak szörpöt tölteni gyermeke flakonjába, a vizet pedig utántöltheti az iskolában.

Hasonló termékek