Iskolatáska BAZI 21003

Új szabás! Iskolatáska dinnyés motívummal!

22 390 Ft

Termék raktáron Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, október 28.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell BAZIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.90 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 29 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 20 l
EAN 8592571013890

Új szabás – két rekesz – két elülső zseb és plüss dinnyés függődísz! Pihekönnyű iskolatáska az általános iskola első osztályiba.

  • merev préselt hátrész
  • kis és könnyű szabás – kevesebb mint egy kiló!
  • számos fényvisszaverő elem
  • beállítható vállpántok és mellkasi pánt

Abszolút újdonság! Vadonatúj, könnyű, kétrekeszes és két első zsebbel ellátott iskolatáskánk ideális választás az alsó tagozatos, apróbb termetű kislányoknak. Piros árnyalatokban, görögdinnye motívummal és plüss függődísszel. Hogy tetszik?

Az új, BAZI szabású iskolatáska súlya kevesebb mint egy kiló, ezért a legapróbb termetű kisiskolásoknak ajánljuk. A két rekeszben elfér minden tanulnivaló, a két első zsebben pedig az uzsonna, a tolltartó és minden egyéb apróság.

Hátrészepuha habból van kipréselve. Anatómiai kialakítású vállpántjai puhán párnázottak és mindkét végükön szabályozhatók, így egykönnyen alkalmazkodnak a kisiskolások apró hátához is. Állítható magasságú mellkasi pánt biztosítja, hogy a vállpántok nem csúsznak le a keskenyebb vállakról sem.

Az iskolatáska két fő rekesze közül a hátsó szélesebb, ide rakja az első osztályok legnehezebb tankönyveit. A keskenyebb első rekeszben elfér minden más és biztos hasznát veszi az itt található praktikus cipzáras hálós zsebnek és a névjegynek is.

A táska elején két praktikus zsebet helyeztünk el. A mély elülső zseb – az elülső rekeszhez hasonlóan - nagyon tágas. Ide rakhatja például a ZOLA tízórais dobozt, vagy a táskával megegyező mintájú PENN 21003 tolltartót és a zsebben egy kicsatolható kulcstartó karabinert is talál.

Ennél a modellnél mindkét oldalra varrtunk egy-egy, az innivalós flakon elhelyezésére szolgáló zsebet. Kényelmesen elfér bennük például a ZIVA flakonunk. A BAZI táska esetében sem feledkeztünk meg a fényvisszaverő elemekről, amit főleg a téli időszakban értékel majd. Arról, hogyan világít az iskolatáska reflektorfényben, a sötétben is készült, részletes termékfotókon győződhet meg.

További extrák:

  • víztaszító bevonat – a szövet nem ázik át
  • a táska lábacskákkal ellátott alja ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • fogantyú a kézben való hordozásra és fül a padra akasztásra
  • a zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált elsőrangú minőség

Tippünk: Ez a modell a legkönnyebbek közé tartozik kínálatunkban, de az összes tanulnivalóval megpakolva így is elég nagy súlyt kell majd a gyerekeknek naponta a hátukon cipelniük. Próbáljon meg otthon csak szörpöt tölteni gyermeke flakonjába, a vizet pedig utántöltheti az iskolában.

Hasonló termékek