Iskolatáska ALLY 20044

Romantikus mintájú rózsaszínű iskolatáska alsó tagozatos lányoknak tollas mintával és álomfogó függődísszel

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Súly 1.18 kg
Méretek (ma x mé x szé) 43 x 23 x 31 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571013746
Modell Az összes ALLY termék
Évfolyam vagy kor 2. osztály, 3. osztály, 4. osztály, 5. osztály
Nem lányoknak
Szín rózsaszín

Romantikus mintájú rózsaszínű iskolatáska alsó tagozatos lányoknak tollas mintával és álomfogó függődísszel

  • iskolás lányoknak második osztálytól
  • megnövelt térfogat - akár a felső tagozat elejéig megfelel
  • merev, anatómiai kialakítású hátrész
  • vállpántok mellkasi pánttal kiegészítve
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Népszerű, kétrekeszes modellünket kissé tágabbra szabtuk. Ennek köszönhetően hosszabb ideig jól szolgál majd – akár az általános iskola felső tagozatának elejéig használható!

A megújult, kedvelt szabás most valamivel magasabb, tágasabb és nagyobbak lettek az elülső zsebei is. Trendi bordó és kék árnyalatokban, virágos mintával díszítettük!

A táska könnyű alumínium vázzal merevített hátrésze stabil, párnázott és anatómiai kialakítású. Az ergonomikus szabású, párnázott vállpántok hossza és a testtől való távolsága is szabályozható, állítható magasságú mellkasi pánt egészíti ki őket. Hogy a vállpántok vége ne lógjon, mágnesekkel lettek ellátva, amik segítségével a párnázott részhez csatolhatók a részletes termékfotókon ábrázolt módon.

Az iskolatáska hátsó rekesze keskenyebb, de elég széles ahhoz, hogy elférjenek benne a nehéz tankönyvek, vagy a füzettartó. Az elülső rekesz tágasabb, egy kis hálós cipzáras zseb, valamint egy névjegy is van benne.

A táska elején két kisebb zseb található: az alsóban elfér az ovális ETUE 20044 tolltartó, vagy más apróságok, amikre gyakran szükség van, a felső zsebbe pedig a tízórais dobozt (például a ZOLA 18053 dobozunkat) vagy a táskához illő mintájú PENN 20044 tolltartót rakhatja. Ráadásul a bele varrt kulcstartó karabinernek köszönhetően a kulcscsomó mindig kéznél lesz.

Az innivalós flakont az erre kialakított oldalsó zsebbe teheti. Az ALLY iskolatáskára is számos fényvisszaverő elemet raktunk, megtalálja őket a vállpántokon, a zsebek szegélyén, valamint a táska elején és oldalán is.

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült
  • víztaszító bevonat
  • műanyag lábacskák a táska alján
  • fül a táska kézben hordására és a padra akasztásra

Önnek ajánljuk: Az iskolatáskához két típusú tolltartó közül választhat. A kisiskolásoknak a hagyományos egyszintes tolltartót ajánljuk, az idősebbeknek pedig az ovális ETUE modellt, amelyben „szabadon” helyezhetők el a ceruzák és egyéb írószerek.

Hasonló termékek