Világító iskolatáska szett ENDY 20006 BATTERY AA

Kétrekeszes világító iskolatáska szett balett táncossal 1-3. osztályosoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell ENDYAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.86 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571014408

Könnyű, kétrekeszes iskolatáska szett balett táncossal

  • ideális 1–3. osztályos lányoknak
  • merev, préselt hátrész
  • csillag alakú flitteres kulcstartó

Pihekönnyű iskolatáska, amit kislányoknak ajánlunk elsőtől harmadik osztályig.

Merev, préselt hátrészének köszönhetően az ENDY modellünk nagyon könnyű, ezért 120 centiméternél alacsonyabb, apró termetű kislányoknak is bátran ajánljuk. A két rekesz és a mély elülső zseb legalább harmadik osztályig elegendő teret biztosít minden szükséges iskolaszerre.

Az optikai szál az elülső zsebben végződik, ahol egy tépőzáras kisebb zsebben van elrejtve. A hátizsák világítási képességét, egy ellenőrző egység biztosítja, amely csak a „BATTERY” megjelölésű szett RÉSZÉT képezi, amelyet kényelmesen elrejthet, a már említett tépőzáras zsebben. Az egység köt AA típusú ceruzaelemmel működik és akár 4 - 20 órán keresztül biztosítja a világítást (a világítás intenzitásától és az elem kapacitásától függően).

A vállpántok mindkét végükön szabályozhatók, alsó részükön a testhez, felül pedig a háthoz húzható a táska. Az állítható magasságú mellkasi pántnak köszönhetően pediga keskenyebb hátról sem csúszik le. A vállpántok lelógó végét a beépített mágneseknek köszönhetően egyszerűen a párnázott részhez lehet rögzíteni.

A két tágas rekesz közül a hátsó szélesebb - azt ajánljuk, ide rakja a nehezebb tankönyveket vagy a füzettartó mappát. Az elülső rekesz valamivel keskenyebb, egy kis cipzáras hálós zseb és névjegy is található benne.
A mély elülső zsebbe kerülhet a táskával azonos mintájú PENN 20006 tolltartó, vagy a tízórais doboz. Ezen kívül egy kivehető kulcstartó karabiner is került ide.

Az innivalós flakon elhelyezésére az újonnan anyagból varrt oldalsó zseb szolgál. Jól elférnek benne a fél literes kulacsok, például a kínálatunkban található ZIVA modell.

Fontos, hogy a kisiskolások jól láthatók legyenek, főleg a téli időszakban, ezért számos fényvisszaverő elemet helyeztünk el az iskolatáskán: a táska elején, oldalán és a vállpántokon, valamint a zsebek szegélyén.

Hurrá, repülünk iskolába!

Néhány extra:

  • fül a padra akasztáshoz
  • fogantyú a táska kézben való hordására
  • víztaszító bevonat
  • a táska műanyag lábakkal ellátott alja erős és ellenálló TOPDURA anyagból készült
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: Hogyan könnyíthet az iskolatáskán? Töltsön csak szörpöt gyermeke innivalós flakonjába, a vizet pedig utántöltheti az iskolában - így könnyebbé téve a könyvekkel megrakott táskát…

Hasonló termékek