Diákhátizsák YUMI 19027

Népszerű kétrekeszes diákhátizsák

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell YUMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571012299

Népszerű kétrekeszes diákhátizsák

  • legnépszerűbb Yumi modellünk lila színben lányoknak
  • felső tagozatosoknak, középiskolásoknak, de akár főiskolásoknak is
  • merev hátrész, megnövelt térfogat

A YUMI diákhátizsákot idén merészebb, tarka színekbe öltöztettük – ez esetben lilába, fekete és fehér részletekkel kiegészítve.

A hátizsáknak két fő rekesze van: a hátsó nagyobb, tágasabb és egy párnázott laptoptartó zseb is került bele (15,4" méretig),amire egy kisebb párnázott zsebet is varrtunk, ahol biztonságban tudhatja a telefont vagy a tabletet.

A szűkebb elülső rekeszben egy cipzáras hálós zsebet és egy hosszú gumira varrt kulcstartó karabinert talál. A hátizsákelején három kis zseb van – a két felső hasonló méretű, az alsó valamivel kisebb. A középsőben az uzsonnás doboz is elfér.

Ezeket a zsebeket két fekete tépőzáras sáv választja el egymástól, amiket eredetileg a gördeszka rögzítésére alakítottunk ki. Ha azonban nem hódol ennek a sportnak, a táskára erősítheti velük például a pulóverét.

Az innivalós flakont tegye a táska oldalain található két hálós zseb valamelyikébe. A nagyobb PET palackkal sem lesz gondja – a szabályozható csatos pántnak köszönhetően a táskához rögzíthető, így nem esik ki akkor sem, ha a busz után kell futnia.

A YUMI modellnél sem feledkeztünk el a merevített, anatómiai kialakítású, párnázott hátrészről. A merevítés ugyan kiszedhető, de ezt nem ajánljuk, ugyanis biztosítja a táska hátának megfelelő alakját. Ráadásul mindössze 0,06 kg.

A vállpántok párnázottak, szabásuk ergonomikus és mellkaspánt egészíti ki őket. A fényvisszaverő elemek a diákhátizsákoknál is fontosak, ráadásul úgy rejtettük el őket a mintába, hogy nappal első látásra nem legyenek feltűnőek. A hátizsák elején, oldalán és a vállpántokon találja meg őket. Működésükről a sötétben készült termékfotókon győződhet meg.

Extrák:

  • gumírozott cipzárhúzók, eső elleni víztaszító bevonat
  • erős, nem áteresztő alj TOPDURA anyagból
  • fül a hátizsák kézben való hordozására

Hasonló termékek