Diákhátizsák YUMI 18038

Kétrekeszes lányos hátizsák felső tagozatosoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell YUMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011100

Kétrekeszes lányos hátizsák felső tagozatosoknak

  • ideális az alapiskola 5. osztályától, de megfelel a középiskolás és egyetemista diákok számára is
  • decens design à la zebra festett csíkokkal
  • számos zseb minden szükségletre
  • szilárd és párnázott hátrész, merevítéssel

A YUMI hátizsák kétrekeszes szabását idén megváltoztattuk. Hogyan? Kibővítettük!
A három szűk rekeszből álló hátizsákból, egy nagyméretű, kétrekeszes hátizsák jött létre, számos kisebb zsebbel. A lánya hátizsákjában, elfér szinte minden iskolai segédeszköze, valamint felhasználhatja a hátizsákot a szabadidejében, a sporthoz vagy segédeszközként, különböző körökhöz is!

A diákhátizsákok esetén sem feledkezünk meg a szilárd, anatómiailag formázott hátrészről, párnázott pántokkal ellátva. Ezek ráadásul hasonlóan, mint a mellkasi pánt, magasságilag állíthatók úgy, hogy a hátizsák a lányával együtt nőjön.

A hátsó rekeszt kibővítettük, hogy beleférjen minden tanulnivaló, amelyet az iskolaköteles lányoknak, naponta a hátukon kell iskolába hordaniuk. Ráadásul, itt egy kis bélelt zsebet is találnak, amelybe a diáklányok elhelyezhetik a notebookjukat teljesen 15,4” méretig, illetve az irataikat és mappáikat is. Ezen a zseben, a hátizsák tulajdonosára még egy kisebb bélelt zseb is vár, amely ideális a powerbank, mobiltelefon vagy a táblagép elhelyezésére.
A hátizsák elülső rekesze szűkebb és a füzetek, vagy például a körökhöz szükséges segédeszközök elhelyezésére szolgál. Az elülső rekeszben szintén felvarrásra került egy kisebb, cipzárral ellátott hálós zseb és kulcstartó karabiner, amelyet a rekeszben egy gumiszalaggal rögzítettünk, hogy a kulcsok mindig a helyükön legyenek.

A YUMI szabású hátizsák elülső részén három zsebet és két tépőzáras szalagot talál. A szalagok eredeti funkciója a gördeszkák hordozása volt. Jelenleg inkább design elemként szolgál, de felhasználható a pulóverek és a kabátok felfüggesztésére is. A legkisebb zseb a hátizsákon az alsó zseb, amely ideális valamilyen apróságok, mint például a zsebkendő tárolására. A középső zseb a legnagyobb és belefér például a tízórais doboz. A felső zseb csak valamivel kisseb mint a középső. Az innivalós üveget helyezze az egyik oldalsó zsebbe. Nem jelentenek problémát a nagyobb PET üvegek sem, mivel a kompressziós pántok segítségével a hátizsákhoz rögzíthetőek.

A fényvisszaverő elemek itt gazdagon képviselve vannak, mégpedig a hátizsák elején, oldalán és a vállpántjain is. Azt, hogyan világít a hátizsák a sötétben, a részletes fényképeken tekintheti meg.

További bónuszok:

  • szilárd aljzat TOPDURA anyagból
  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • esővel szembeni bevonat

Hasonló termékek