Diákhátizsák YUMI 18036

Kétrekeszes diákhátizsák számos zsebbel

30 590 Ft

Raktáron. Várható kiszállás: szerda, 11. 30.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell YUMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.36 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011087

Kétrekeszes diákhátizsák számos zsebbel

  • 2 rekesz, 5 zseb a hátizsák külső részén, további 3 belső zseb
  • megfelelő a felsőtagozatos, középiskolás és egyetemista diákok számára is
  • szilárd, anatómiailag formázott hátrész, merevítéssel

A YUMI hátizsákok közkedvelt szabását idén átalakítottuk! Három szűk rekeszt kettővé alakítottunk, amelyeket ki is bővítettünk. Ráadásul a tervezőnk ezt a hátizsákot kék árnyalatokban tervezte, amelyet bizonyosan minden diák kedvelni fog.

A hátizsák hátrésze párnázott és anatómiailag formázott alumínium merevítéssel lett kialakítva. A merevítés nélkül a hátizsák hátrésze nem lenne megfelelő anatómiai ívben döntve. Ráadásul a merevítés súlya mindössze 0,06 kg, tehát ezt a súlyt a hátán bizonyosan nem fogja megérezni. A vállpántok párnázottak, ergonómiailag formázottak, valamint mellkasi pántokkal kiegészítettek.

A széles hátsó rekeszben elfér a tananyagok nagyrésze. Tudta, hogy a legnehezebb tankönyveket, a lehető legközelebb kellene helyezni a hátizsák hátrészéhez? épp ez rekesz olyan, mintha a legnehezebb tankönyvekre és füzettartókra lett volna kitalálva. A belsejében egy bélelt zsebet is talál, amelyben elfér egy 15,4” méretű notebook, de akár füzetek és egyéb dokumentumok is. A hátizsák új tulajdonosára még egy további, szintén bélelt zseb vár, amely ideális a mobiltelefonok és táblagépek elhelyezésére. A mobiltelefonokat a diákok a szűkebb elülső rekeszben található, cipzárral ellátott hálós zsebben is elhelyezhetik. Itt szintén megtalálhatnak egy gumiszalagon felfüggesztett kulcstartó karabinert is.

A hátizsák elülső része tépőzáras szalaggal van felosztva, amely a gördeszka hordozására van meghatározva. Viszont szintén jól szolgál a kabát vagy a pulóver felfüggesztésére is. Az elülső oldalon még három kisebb zsebet találhat, amelyek közül az alsó a legkisebb, a középsőbe pedig elfér egy tízórais doboz. Az innivalós üveget inkább az egyik oldalsó, hálós zsebbe helyezze el. A jobboldalon található oldalsó zseb kiegészítésre került egy kompressziós pánttal, így kényelmesen elhelyezhet benne egy nagyobb PET üveget is.

A fényvisszaverő elemek főleg a téli időszakban fontosak. A YUMI hátizsákon, ezeket az elülső oldalon a zsebek tetején a cipzárak lezárásánál, a hátizsák oldalán és a vállpántokon találhatja meg.

További bónuszok:

  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • esővel szembeni bevonat
  • szilárd, vízhatlan aljzat, TOPDURA anyagból

Hasonló termékek