Diákhátizsák YUMI 18034

Lányos kétrekeszes hátizsák, számos zsebbel

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell YUMIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.28 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011063

Lányos kétrekeszes hátizsák, számos zsebbel

  • ideális az alapiskola 5. osztályától, viszont szintén megfelel a középiskolás vagy egyetemista diákoknak is
  • fantasztikus lila díszek a nyomtatásban
  • szilárd, párnázott hátrész merevítéssel
  • számos zseb, minden szükséglet számára

A YUMI hátizsák szabását a tavalyi évtől kismértékben megváltoztattuk és főleg „felfújtuk”! A három kis rekeszből álló hátizsákból, egy nagyméretű kétrekeszes hátizsákot alakítottunk, számos kisebb zsebbel! A fiatal diáklányoknak így minden fontos iskolai segédeszköze belefér, azonos módon a szabadidőhöz, körökhöz és sporthoz szükséges dolgai is!

Nem feledkeztünk meg a szilárd, anatómiailag formázott hátrészről és a formázott, párnázott pántokról sem. Ez azonos módon, mint a mellkasi pánt, magasságilag állítható, így a hátizsák a lányával együtt fog növekedni!

A hátsó rekeszt megnöveltük, hogy minden tanulnivaló beleférjem, amelyre a lányának szüksége lehet. Ráadásul megtalálhatunk benne egy bélelt zsebet is, amelybe a diáklányok elhelyezhetik a notebookjukat 15,4” méretig, az irataikat és a mappáikat is. Ezen a zseben, a hátizsák tulajdonosára egy további kisebb bélelt zseb vár, amelyben eltárolhat mindent, amit kényelemben szeretne tudni. Az első rekesz szűkebb, amely a dokumentumok vagy a körökhöz szükséges dolgok elhelyezésére szolgál. Ráadásul rá van varrva egy kisebb, cipzárral működő hálós rekesz és kulcstartó karabiner, amely egy gumiszalag által van a rekeszhez rögzítve.

A YUMI szabású hátizsák elülső részéről főleg az anyukák kérdeznek minket. Ezen ugyanis három zseb és két tépőzáras szalag található. A szalagok eredeti funkciója a gördeszka hordozása volt. Viszont felfüggeszthető rajta szinte minden, beleértve a pulóvereket és kabátokat is. Visszatérve az elülső részen található zsebekhez - az alsó zseb nagyon kicsi, megfelelő például a zsebkendők tárolására. A középsőbe, nyugodtan elfér egy tízórais doboz, a felső zseb pedig ennél valamivel kisebb. A hátizsák oldalain két hálós zsebet talál, az italos üveg tárolására. Az egyikben elfér egy nagyobb PET üveg is, amely biztosan nem mozdul ki a helyéről, mivel egy kompressziós pánt segítségével rögzíthető.

A fényvisszaverő elemek ezen a modellen gazdagon képviseltek, mégpedig a hátizsák elején, oldalán és vállpántjain is. Azt, hogyan világít a hátizsák a sötétben, megtekintheti a részletes fényképeken.

További bónuszok:

  • szilárd aljzat TOPDURA anyagból
  • fül a hátizsák kézben hordásához
  • esővel szembeni bevonat

Hasonló termékek