Diákhátizsák YUMI 18028

Univerzális kétrekeszes diákhátizsák

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Tulajdonságok
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Nylon
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011001
Modell Az összes YUMI termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín fekete
Nem fiúknak, lányoknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

Univerzális kétrekeszes diákhátizsák

  • hátizsák a srácok, de az olyan lányok számára is, akik nem kedvelik a rózsaszínt
  • megfelelő a felső tagozatosok, középiskolások, de akár az egyetemisták számára is
  • szilárd hátrész, megnövelt méret

A YUMI hátizsák udvari tervezőnktől, Pausertől származó kitűnő nyomtatása, amelyet zöldes árnyalatú részletek egészítenek ki, nem csak a felsőtagozatos srácoknak, hanem a középiskolás diákoknak is tetszeni fog. Lelkesedni fognak érte az olyan a lányok is, akik kerülik a tipikus lányos színek viseletét. Ráadásul a YUMI hátizsák méretét megnöveltük, így már nem csak a tanuláshoz szükséges dolgok férnek bele, hanem minden, ami a szabadidőhöz, sporthoz vagy a körökhöz szükséges.

A hátizsáknak két fő rekesze van. A hátsó rekesz a legnagyobb, tehát elbír mindent, amit a diákoknak naponta a hátukon kell az iskolába a hordaniuk. A középiskolás és egyetemista diákok bizonyosan értékelni fogják a bélelt zsebet a notebook számára, 15,4” méretig, amely szintén felhasználható a mappák vagy a füzetek tárolására is. Ráadásul a zseben, egy további kisebb bélelt zsebnek is örülhetünk, amely ideális a mobiltelefon vagy a táblagép eltárolására. Az elülső, szűkebb zsebben, pedig értékelni fogja a cipzárral ellátott hálós zsebet és a kulcstartó karabinert, amely egy rúgós szalagon van rögzítve. A hátizsák elején három zseb található – az alsó a legkisebb a másik kettő pedig szinte azonos nagyságú. A középsőbe például elfér a tízórais doboz is. A zsebeket egymástól vizuálisan két tépőzáras szalag választja el. Felhasználhatóak a gördeszka hordozására vagy például a pulóver felfüggesztésére… Az üveget a vízzel helyezze az egyik oldalsó hálós zsebbe. Nem lesz problémája egy nagyobb PET üveggel sem - ez a kompressziós pántok segítségével a hátizsákhoz rögzíthető.

A YUMI hátizsákoknál sem feledkeztünk meg szilárd, anatómiailag formázott, párnázott hátrészről merevítéssel. Ez ugyan eltávolítható, de ezt nem javasoljuk - mivel stabil és anatómiailag megfelelő formában tartja a hátrészt. Ne aggódjon, a merevítés súlyát a hátizsák tulajdonosa bizonyosan nem érzi meg. Hisz mindössze 0,06 kg-ot nyom. A vállpántok szintén párnázottak és anatómiailag formázottak. Ne felejtse el a hátán megfelelően behúzni őket. A fényvisszaverő elemek a diákhátizsákoknál is természetesek. Ennél a modellnél ráadásul tökéletes összhangban vannak a nyomtatással, így első pillantásra nem tűnnek fel annyira, ezáltal nem zavarják a hátizsák designját sem. Megtalálhatóak a hátizsák elején, oldalán és a vállpántjain. Azt pedig, hogy a fényvisszaverő elemek hogyan világítanak, megtekintheti a részletes fényképeken is.

További bónuszok:

  • gumibevonatú cipzárkocsi, esővel szembeni bevonat
  • szilárd, vízhatlan aljzat TOPDURA anyagból
  • fül a hátizsák kézben hordásához

Hasonló termékek