Diákhátizsák SIAN 20038

Góliát a diákhátizsákok között. Jókora térfogat, két rekesz és két első zseb. Fiúknak második tagozattól

23 690 Ft

Alacsony raktárkészlet Kiszállítás várható időpontja: csütörtök, október 28.
Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell SIANAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.24 kg
Méretek (ma x mé x szé) 46 x 23 x 32 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 30 l
EAN 8592571013500

Góliát a diákhátizsákok között. Jókora térfogat, két rekesz és két első zseb. Fiúknak második tagozattól.

 

  • a legnagyobb modell kínálatunkból
  • 150 cm-nél magasabb fiúknak, középiskolásoknak és főiskolásoknak
  • párnázott és merevített hátrész

 

Legnagyobb hátizsákunk (kb. 34 liter) jó szolgálatot tesz minden fiúnak, akik naponta sok dolgot hordanak iskolába és a szakkörökre. Kedvelni fogják az eredeti dizájnját is! A szövött anyagra nyomtatott mintát Pauser, a kedvenc cseh graffitiművészünk tervezte és kék részletek egészítik ki. Középiskolás és főiskolás diákoknak is ajánljuk a SIAN modellt, mivel a hátsó rekeszbe egy párnázott laptoptartó zseb is került (15,4" méretig). Ha azonban nincs szüksége laptopra iskolában, az A4-es füzetek vagy mappák is elférnek benne. Egy kisebb párnázott zsebet is varrtunk rá, például telefonra.

Hátrésze párnázott, könnyű alumínium merevítés tartja a megfelelő anatómiai alakban. Az ergonomikusan kialakított vállpántok szintén párnázottak és mellkaspánt egészíti ki őket, amivel az igencsak nehéz hátizsák is kényelmesen viselhető.

Azt ajánljuk, hogy a keskenyebb hátsó rekeszbe a laptopon kívül a legnehezebb tankönyvek, atlaszok kerüljenek. Az igazán tágas elülső rekeszben elfér az összes többi tanszer, például a hátizsákhoz illő ETUE 20038 tolltartó, esetleg a tornafelszerelés. Egy kisebb cipzáras zsebet is talál benne.

További két kisebb párnázott zseb van a táska elején. Az innivalós flakont az oldalsó hálós zsebek valamelyikébe rakhatja. Az egyikben akár egy másfél literes PET palackot is biztonságosan rögzíthet a felette elhelyezett szabályozható pánttal.

A fényvisszaverő elemeket úgy rendeztük el a hátizsák elején és a vállpántokon, hogy nappal ne legyenek annyira feltűnőek.

Néhány extra:

  • a hátizsák alja erős és nem áteresztő TOPDURA anyagból
  • víztaszító bevonat és fém cipzárhúzók
  • fül a kézben való hordozásra

Hasonló termékek