Diákhátizsák SIAN 19029

A legnagyobb diákhátizsák lányoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell SIANAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.24 kg
Méretek (ma x mé x szé) 46 x 23 x 32 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 30 l
EAN 8592571012312

A legnagyobb diákhátizsák lányoknak

  • ideális felső tagozatos és középiskolás lányoknak
  • új, tágasabb szabás
  • merev párnázott hátrész

Népszerű, kétrekeszes hátizsák-modellünk lányos változatát idén leveles, ragyogó színű nyomattal díszítettük, ráadásul megnöveltük a térfogatát is!

Az elülső rekeszt átszabtuk úgy, hogy a hátizsákba már igazán beleférhessen minden, amit a diákoknak nap mint nap a hátukon kell cipelniük. A párnázott, anatómiai kialakítású, az alumínium vázzal merevített hátrész pedig diákhátizsákjaink esetében is természetes komponens. A könnyű alumínium váz megfelelő anatómiai alakban tartja a hátizsákot. Párnázott, szabályozható, ergonómiai szabású, a mellkason összekapcsolható vállpántok biztosítják a kényelmes mindennapi viselést.

A bélés illik a hátizsák színösszeállításához: lila, rózsaszín pöttyökkel díszítve. A hátsó rekesz keskenyebb, azt ajánljuk a legnehezebb tankönyveket vagy a laptopot rakja ide, mivel a párnázott laptoptartó zseb (15,4" méretig megfelelő) erre a legalkalmasabb. Egy kisebb, párnázott zseb is került rá, amiben jól elfér a telefon vagy a powerbank.

Az elülső rekesz tágas, széles, és valóban minden belefér – például a szakkörös kellékek vagy a tornafelszerelés. Egy praktikus cipzáras hálós zsebet is rejt. A táska elején további két kisebb zsebecskét talál, amik ideálisak például az ETUE 19029 tolltartó, vagy az uzsonna elhelyezésére.

A hátizsák mindkét oldalán egy-egy erős hálós anyagból készült zseb található. Az egyik kifejezetten az innivalós flakon hordozására szolgál. A nagyobb méretű flakon sem esik majd ki belőle az összehúzható csatos pántnak köszönhetően, amivel a táskához rögzíthető.

A fényvisszaverő elemeket ezen a hátizsákon is úgy helyeztük el, hogy nappal első látásra észre sem lehet venni őket: két sáv a táska elején a zsebek végződésénél, másik kettő pedig a vállpántokon.

Extrák:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból
  • fül a hátizsák kézben való hordozására
  • eső elleni víztaszító bevonat és gumírozott cipzárhúzók