Diákhátizsák RUBI 20034

Tér, dizájn, funkcionalitás - mindez ötvöződik ebben a felső tagozatos, középiskolás és főiskolás fiúknak szánt hátizsákban.

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell RUBIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.20 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571013463

Tér, dizájn, funkcionalitás - mindez ötvöződik ebben a felső tagozatos, középiskolás és főiskolás fiúknak szánt hátizsákban.

  • kér tágas rekesz és két elülső zseb
  • merevített hátrész és mellkasi pánt
  • 150 cm testmagasság felett ajánljuk

Stílusos hátizsák fekete és khaki árnyalatokban középiskolás és főiskolás diákoknak, valamint felső tagozatosoknak. A két rekesz és két elülső zseb ideális összeállítás a felső tagozatos, de akár az idősebb diákok számára is. Természetesen a RUBI szabás alapját is a párnázott, merevített hátrész képezi, párnázott vállpántokkal és mellkasi pánttal kiegészítve. Úgy lettek kialakítva kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a 150 centiméternél magasabb diákok hátának anatómiai felépítéséhez. A megerősített hátrésznek és a mellkasi pántnak köszönhetően akár nagy teher is kényelmesen hordozható.

A vállpántok hossza szabályozható - így a hátizsák a diákokkal együtt növekedhet és a magasabb fiúk is hordhatják. Bizonyára nemcsak a két nagy rekeszt értékelik majd, hanem a hátsó rekeszben elhelyezett párnázott laptoptartó zsebet is (maximum 15,4" méretig). Aki nem hord laptopot iskolába, ide rakhatja a füzeteket vagy a mappákat. Ráadásul egy kisebb, párnázott zsebet is varrtunk rá - például mobilra vagy powerbankra.

A hátsó rekesz nagyobb és ide fér a legtöbb dolog – azt javasoljuk, a nehezebb dolgok, például a tankönyvek kerüljenek bele. A keskenyebb elülső rekeszt egy cipzáras hálós zseb egészíti ki.

Két zsebet talál a táska elején: a mély elülső zseb ideális a táskához illő ETUE 20034 tolltartó vagy a tízórai elhelyezésére. A kisebb elülső zsebben pedig minden szükséges apróság kéznél lesz.

A hátizsák mindkét oldalára egy hálós zsebet raktunk. Az egyikben akár egy nagyobb PET flakon is elfér és az állítható csatos pánttal biztonságosan rögzíthető.

A fényvisszaverő elemeket úgy helyeztük el a hátizsák elején, oldalán (a cipzárak végénél) és a vállpántokon, hogy ne legyenek túl feltűnőek, ugyanakkor sötétben jól láthatók maradjanak – erről a részletes fotókon győződhet meg.

  • erős, nem áteresztő alj TOPDURA anyagból
  • víztaszító bevonat
  • fogantyú a kézben hordozásra
  • fém cipzárhúzók

Hasonló termékek