Diákhátizsák RUBI 18035

Kôtrekeszes hátizsák felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell RUBIAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011070

A kétrekeszes diákhátizsák egy teljesen új szabása

  • a felsőtagozatos, középiskolás és egyetemista diákok számára
  • design a közkedvelt kék és fekete színekben
  • szilárd hátrész, merevítéssel

A két rekesszel, elülső zsebbel és decens nyomtatással ellátott új szabású hátizsák, közkedvelt darabja lesz minden felsőtagozatos, valamint a középiskolás és egyetemista diáknak is. Bizonyosan jó szolgálatot tesz, nem csak a mindennapi iskolába járáshoz, hanem a kirándulásokhoz, körökhöz és a sporthoz is.

A diák hátizsákok új szabása szilárd, anatómiailag formázott hátrésszel rendelkezik, alumínium merevítéssel. A vállpántok ergonómiailag formázottak, párnázottak és kiegészítettek egy magasságilag is állítható mellkasi pánttal.

és hogy néz ki a RUBI hátizsák belseje? A hátsó rekesz a legszélesebb, amelyben a legtöbb iskolai szükséglet elfér. Ráadásul megtalálható benne egy bélelt zseb is, amelyet a diákok a notebookjaik hordozására használhatnak, 15,4” méretig. A fiatalabb diákok, akiknek a tanulmányaikhoz még nincs notebookra szükségük, a zsebet a füzetek vagy a mappák hordozására használhatják. Itt a hátizsák tulajdonosa, egy további kisebb bélelt zsebnek is örülhet, amely felhasználható a mobiltelefon vagy a táblagép elhelyezésére.

Az elülső szűkebb zseben egy praktikus cipzárral ellátott hálós zseb is megtalálható. Az elülső rekeszre két további zsebet varrtunk. Ezek közül a hátsó a mélyebb, hasonló, mint a hátizsák rekeszei, a másik pedig kisebb, fele akkora nagyságú, ideális a tízórai hordozásához. Az innivalós palackot helyezze a hátizsák egyik oldalsó hálós zsebébe. A nagyobb üvegek, kompressziós pántok segítségével rögzíthetőek a hátizsákhoz, így nem kell tartania egy 1,5 literes PET üveg elhelyezésétől sem.

A diákok biztonságára is gondoltunk, épp ezért a RUBI modell szabását fényvisszaverő elemekkel láttuk el, mégpedig az elülső zsebeken a cipzárak tetején, a hátizsák oldalán és csíkokként a vállpántokon is.

További bónuszok:

  • esővel szembeni bevonat
  • fül a hátizsák hordásához
  • szilárd és vízhatlan aljzat, TOPDURA anyagból

Hasonló termékek