Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Diákhátizsák ROTH 18037

Kétrekeszes hátizsák a kis -és nagydiákok számára

A termék sajnos már nincs forgalomban.

Tulajdonságok
Súly 1.26 kg
Méretek (ma x mé x szé) 44 x 21 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 9.00 kg
Űrtartalom 27 l
EAN 8592571011094
Modell Az összes ROTH termék
Évfolyam vagy kor felső tagozat, középiskola, 5. osztály
Szín kék
Nem lányoknak, fiúknak
Gyártó, importőr: Topgal
Leírás

Kétrekeszes hátizsák a kis -és nagydiákok számára

  • megfelelő a felsőtagozatos diákok, középiskolások, de akár az egyetemisták számára is
  • szilárd, párnázott hátrész merevítéssel
  • beállítható vállpántok és mellkasi csat

ROTH szabású kétrekeszes diákhátizsák egy teljesen új nyomtatással. A közkedvelt nagyméretű szabás, két elülső zsebbel egy teljesen új, halvány nyomtatáson és finom részletekkel, ideális minden felsőtagozatos, de középiskolás vagy egyetemista diák számára is. A hátizsák hátsó rekesze a legnagyobb méretű. Megtalálhat benne egy bélelt zsebet a notebook biztonságos elhelyezésére 15,4” méretig, amelyet egy tépőzáras szalaggal rögzíthet. Ha nem hordja a notebookot az iskolába, nem probléma. A zsebet felhasználhatja a mappák, dokumentumok vagy egyéb iratok hordozására. A bélelt zseben még egy további, kisebb, cipzárral ellátott hálós zseb is felvarrásra került, amely az apróságok vagy például a mobiltelefon számára van meghatározva. Az elülső rekesz szűkebb, további teret kínál minden iskolai szükséglet elhelyezésére.

A hátizsák egyik oldalán egy egyszerű cipzáras zsebnek örülhetünk, amely az apróságok eltárolására szolgál, míg a másik oldalon egy hálós zseb helyezkedik el, amelybe egy nagyobb PET üveg is elfér. A csattokkal ellátott kompressziós pántoknak köszönhetően, az üveget egyszerűen a hátizsákhoz rögzítheti.

A hátizsák elülső része két kisebb cipzáras zsebet kínál. Ideális az egyikbe a tízórais doboz, a másikba pedig az ETUE 18037 tolltartó elhelyezése. A biztonság számunkra prioritás, épp ezért a ROTH szabáson fényvisszaverő elemeket talál, mégpedig a hátizsák elején, oldalán és a vállpántokon is.

További bónuszok:

  • fül a hátizsák kézben hordozásához
  • decens, de funkcionális fényvisszaverő elemek
  • eső elleni bevonat
  • a hátizsák aljzata szilárd TOPDURA anyagból

Hasonló termékeink