Iskolatáska CODA 18045

Kétrekeszes iskolatáska lányoknak

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés

Modell CODAAzonos szabású táskák megtekintése
Súly 0.96 kg
Méretek (ma x mé x szé) 41 x 22 x 30 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 26 l
EAN 8592571011513

Kétrekeszes iskolatáska lepkékkel, az alapiskola alsó tagozatos diáklányai számára

  • megfelel a 2. - 5. osztályos diáklányoknak
  • stabil hátrész alumínium merevítéssel
  • terjedelmes, de könnyű

A CODA iskolatáska kétrekeszes szabása, mély elülső zsebbel, bevált az alapisoka alsó tagozatát látogató srácok és lányok számára is. És nincs semmilyen kétségünk arról, hogy a lepkékkel és pontokkal díszített modell,szintén nagy sikert arat!

A CODA iskolatáska hátrésze, az alumínium keretnek köszönhetően megfelelően stabil és anatómiailag formázott, amelynek az eltávolítását nem javasoljuk. A hátrész így elveszítené a stabilitását és a megfelelő hajlását. Ráadásul a keret súlya mindössze 0,06 kg. A párnázott hátrész az ergonómiailag formázott és szintén párnázott pántokkal, biztosítja a táska kényelmes mindennapos viseletét. A pántok, a felső és az alsó részükben egyaránt behúzhatók. A mellkasi részen pedig egy mellkasi csatt által összekapcsolhatók, amely megkönnyíti a nehezebb terhek hordozását is.

A hátsó rekesz szűkebb, amelybe a nehezebb tankönyvek vagy füzettartók elhelyezése javasolt. Az elülső rekesz szélesebb, mint a hátsó, amelyben még egy kisebb cipzáras hálós zseb is felvarrásra került, a mobiltelefon és minden apróbb szükséglet tárolására. Az elülső mély zseb ideális a tízórai tárolására, ráadásul egy kulcstartó karabinert is rejteget. Az ivóvizes üveget a legjobb az oldalsó zsebben elhelyezni.

A fényvisszaverő elemeket megtalálhatja a táska minden oldalán, például az elülső rekesz szegélyein vagy a pántokon is.

  • gumibevonatú cipzárak és eső elleni bevonat
  • stabil aljzat TOPDURA anyagból, lábakkal kiegészítve
  • fül a kézben hordozáshoz és egy másik az iskolapadra akasztáshoz
  • iskolatáska bevizsgálva az „ITC Zlín”-ben

Tipp: A táskához kétféle tolltartó közül választhat. Kiválaszthatja a PENN 18045 típusú klasszikus egyszintes tolltartót kihajtható füllel, vagy a nagyobb lányoknak az ovális ETUE 18045 típusú tolltartót. Ebben egy fül található, amely alatt az iskolai íróeszközök „szabadon” elhelyezhetők.

Hasonló termékek