Iskolatáska ENDY 19005

Chilli

Pehelykönnyű iskolatáska

Elérhetőség: raktáron kevesebb mint 3 db
Termék ára: 22 390 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

A ENDY 19005 termékünket az alábbi szettekben is megvásárolhatja:


További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

ENDY

Súly: 0.94 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 39 x 19 x 28 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571011773

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Megfelelő

Iskolatáska cserélhető cicás képekkel a legkisebb lányoknak!

  • iskolatáska 1 – 3. osztályos lányoknak
  • nagyon könnyű a préselt hátrésznek köszönhetően
  • cserélhető cicás képek a táska elején

Idén minden cicahercegnőt megörvendeztetünk! Kitaláltunk egy iskolatáskát cserélhető cicás képekkel, pont nekik. De a táska elején található ablakba belerakhatja akár a saját kiscicájának képét, esetleg kislánya kedvenc rajzát is!

A habból préselt anatómiai kialakítású hátrésznek köszönhetően sikerült egy kiló alá csökkentenünk a táska súlyát, amit bizonyára minden szülő értékelni tud. Jól ül majd az apró termetű elsősök hátán is, ugyanis a vállpántok párnázottak, kialakításuk ergonomikus, és ami a lényeg: szabályozhatók az alsó és a felső végükön is. Az állítható magasságú mellkasi pánt biztosítja, hogy a vállpánt a keskeny hátról sem csúszik majd le.

Tanítsa meg gyermekét, hogy a legnehezebb dolgokat mindig a háthoz legközelebb lévő rekeszbe rakja. A nagyobb, első rekeszben elfér minden egyéb és biztos hasznát veszi a kisebb cipzáras hálós zsebnek is. Ha két egyforma iskolatáska találkozna az osztályban, a névjegynek köszönhetően könnyen meg lehet különböztetni őket.

A táskához egy azonos mintájú PENN 19005 tolltartót is vásárolhat, amely kényelmesen elfér az elülső rekeszben, vagy a mély elülső zsebben, ahol egy kulcstartó karabinert is talál.Az üdítős flakont az oldalsó zsebbe helyezheti.

Nagy gondot fordítunk a fényvisszaverő elemek elhelyezésére, ezért az iskolatáska minden oldalán helyet kaptak. Erről a sötétben készült, részletes felvételeken győződhet meg.

Néhány ráadás:

  • víztaszító bevonat
  • a táska alja ellenálló TOPDURA anyagból, műanyag lábacskákkal
  • fogantyú a kézben hordozásra és fül a táska padra akasztására
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált elsőrangú minőség

Tippünk:

A mély elülső zsebben lévő kisebb zseb négy különböző cicás képet rejt. Kislánya így minden napra más cicát választhat iskolába menet , esetleg a saját fotót, rajzot is rakhat a zsebbe. Fantáziájának semmi sem szabhat határt!


TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on