Iskolatáska ENDY 18017

Chilli

Pehelykönnyű iskolatáska

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 22 390 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

A ENDY 18017 termékünket az alábbi szettekben is megvásárolhatja:


További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

ENDY

Súly: 0.94 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 39 x 19 x 28 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571010561

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Megfelelő

Iskolatáska kutyuskákkal a legkisebb iskolás lányoknak!

  • iskolatáska 1-3. osztályos lányoknak
  • pehelykönnyű a préselt anatómiai hátrésznek köszönhetően
  • cserélhető képek átlátszó ablakban

A sokak által igényelt kiskutyás motívum biztosan elnyeri tetszését, és nemcsak a minta, hanem a rendkívül alacsony súlya miatt is. Az anatómiailag formált préselt hátrésznek köszönhetően a táska súlyát le tudtuk csökkenteni 1 kg alá! Egy kisebb termetű iskolás hátán is tökéletesen ül a táska az ergonomikusan kialakított vállpántoknak köszönhetően, melyeket az alsó és felső részükön is tudja állítani. a mellkasi öv pozíciója szabályozható, és bebiztosítja, hogy a vállpánt ne csússzon az apróbb termetű iskolások válláról sem.

A hátsó rekeszbe , a háthoz legközelebb javasoljuk a nehezebb könyvek, tanszerek pakolását. Az első, tágasabb rekeszben egy hálós cipzárral zárható zseb található. A névjegynek köszönhetően akkor is meg lehet majd különböztetni a táskát, ha két egyforma lesz az osztályban. A táskához a hasonló mintájú PENN 18017 tolltartót ajánljuk. Elhelyezheti az első rekeszben vagy az elülső mély zsebben, ahol a hasznos kulcstartó karabiner is található. Az innivalós flakont tárolására az oldalzsebet használhatja.

A fényvisszaverő felületeket a táska felületén - a vállpántokon, a táska oldalán és elején - biztosan értékelni fogja minden szülő főleg az iskolakezdést követő időszakban, amikor hamar sötétedik. Ezért nem spóroltunk le őket a táskáról. Meggyőződhet róla a részletes felvételeken is, sötétben is lefotóztuk a táskát.

További bónuszok:

  • víz taszító bevonat
  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábakkal ellátva
  • praktikus fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tippünk:

Az elülső zsebben található egy kisebb zseb, amely a kutyusokat ábrázoló képeket rejti. Kislánya így minden nap cserélheti a kutyusokat a táskáján, sőt saját rajzot vagy fotót is el lehet helyezni az ablakban. A képzelet nem ismer határokat!


TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on