Iskolatáska ENDY 18010

Pehelykönnyű iskolatáska

A termék már nem elérhető, köszönjük megértését.

Gyártónál vásárol
Ingyenes cseretáska
Ingyenes kiszállítás
GLS Csomagpontok
Ajándék a rendelésekhez
Gördülékeny ügyintézés
Modell ENDY
Súly 0.94 kg
Méretek (ma x mé x szé) 39 x 19 x 28 cm
Anyag 100% Polyester
Terhelhetőség 7.00 kg
Űrtartalom 21 l
EAN 8592571010493

Kétrekeszes iskolatáska cserélhető képekkel kis zoológusoknak

  • alkalmas kisebb termetű elsősöknek is
  • ideális 1-3. osztályosoknak
  • könnyű konstrukció - könnyebb mint 1 kg

Iskolatáska az állatkákat kedvelő gyerekeknek. Gyermeke cserélheti akár minden nap az állatkák képeit az elülső zseben lévő ablakban! A táskához zebra, víziló, zsiráf és oroszlán képeket csomagoltunk, de gyermeke bátran tehet az ablakba saját rajzot vagy fényképet is.

A táskának kényelmes anatómiailag kialakított,pehelykönnyű préselt hátrésze van. Az ergonomikusan kialakított vállpántok alsó és felső végükön is könnyedén szabályozhatóak, nem kell attól tartania, hogy a vállpántok csúszni fognak a gyermeke válláról, erről aszabályozható magasságú mellkasi öv gondoskodik.

A két fő kamrában kényelmesen elfér az összes könyv, füzet, tanszer, amire egy alsó tagozatos iskolásnak szüksége lehet. Ez természetesen függ az iskola követelményeitől is. Hogy megkönnyítse gyermekének a cipekedést, a legnehezebb könyveket, tárgyakat pakolja legközelebb a háthoz. A tágasabb első rekeszben ráadásul egy kisebb cipzárral zárható zseb és egy névjegy is található.

A mély elülső zseb ideális az uzsonnásdoboz vagy a tolltartó elhelyezésére, emellett sok más apróság is elférhet itt Van benne egy kulcstartó karabiner, melynek köszönhetően a kulcsot nem kell a táska alján keresnie. Az innivalós flakont inkább a külső oldalzsebben tárolja, így a véletlenül kifolyt innivaló nem teszi tönkre a tankönyveket.

További bónuszok:

  • víz taszító bevonat
  • praktikus fogantyú a táska kézben hordására és fül a padra akasztásra
  • erős TOPDURA anyagból készült alsó rész műanyag lábakkal
  • a Zlíni ITC-ben bevizsgált minőség

Tipp: A vállpántok szabadon lógó végét a benne rejlő mágnessel könnyedén felcsatolhatja Hogyan? a belé varrt mágnes segítségével. segítségével.