Iskolatáska ELLY 19014

Chilli

Praktikus kétrekeszes skolatáska

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 690 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

A ELLY 19014 termékünket az alábbi szettekben is megvásárolhatja:


További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

ELLY

Súly: 0.86 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 41 x 20 x 30 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571011865

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Megfelelő

Figyelem, trendi kétrekeszes iskolatáska 1 – 4. osztályos fiúknak!

  • apró termetű elsősöknek is megfelelő
  • könnyű szerkezet – egy kilónál könnyebb!
  • ergonomikus kialakítású vállpántok és mellkaspánt
  • tágas szabás

Úgy érezzük, ez a modellünk népszerű lesz. Ha iskolás fia odavan a minecraft típusú játékokért, ezzel az iskolatáskával nyert ügye van! Megfelel minden alsó tagozatos fiúnak, de akár lánynak is. Önnek hogy tetszik?

Minden szülő értékelni tudja az iskolatáska alacsony súlyát. Ez a modell mindössze 0,86 kg, mindenekelőtt a könnyű, préselt hátrésznek köszönhetően. A gyerekeknek azonban nyilván a dizájn tetszik majd rajta a legjobban. Hát még ha megtalálják az első zsebbe rejtett két kulcstartót!

A táska préselt hátrésze anatómiai kialakítású. Mindkét végükön szabályozható, ergonomikusan szabott vállpántok biztosítják a kényelmes és egészséges viselést napi néhány kiló iskolaszer cipelése mellett is. Ráadásul a vállpántok lelógó végébe egy-egy mágnest varrtunk bele, amivel a párnázott részhez erősítheti azokat. Az állítható magasságú mellkaspánt biztosítja, hogy a vállpántok nem csúsznak majd le a kisebb termetű elsősök hátáról sem.
A hátsó rekesz a legszélesebb és legtágasabb is egyben. Azt ajánljuk, közvetlenül a háthoz a legnehezebb dolgokat helyezze el – például a tankönyveket, vagy a füzettartót. Az első, kisebb rekeszben elfér a többi szükséges tartozék: ide rakhatja a táskával azonos motívumú PENN 19014 tolltartót is. Az első rekeszben ezen kívül egy cipzáras hálós zsebet és egy névjegyet talál.

Biztosan hasznát veszi a hátizsák elején található mély zsebnek is, ahol jól elfér például a tízórais doboz és egyéb apróságok, amikre az iskolásoknak szükségük van. A zsebben található kulcstartó karabinernek köszönhetően a kulcsok mindig kéznél lesznek.

Ennél a modellnél sem feledkeztünk meg a gyermekek biztonságáról, fényvisszaverő elemek találhatók a táska oldalán, elején és a vállpántokon is. Az innivalós flakont a két oldalsó hálós zseb valamelyikébe helyezheti, amelyek alját idén anyagdarabbal egészítettük ki a hálós anyag kiszakadásának megelőzése érdekében.

Extrák:

  • a táska alja erős TOPDURA anyagból készült, műanyag lábacskák védik
  • víztaszító bevonat
  • fogantyú a kézben hordozásra
  • fül a táska padra akasztására

Tippünk: Az iskolatáska mindkét oldalán van az innivalós flakon hordására szolgáló zseb. Ha az egyikbe egy teli üveget rak, próbáljon a másikba egy hasonló súlyú dolgot tenni a táska kiegyensúlyozása érdekében. Emellett azt ajánljuk, öntsön a gyerek üvegébe csak szörpöt, és a vizet utántöltheti az iskolában. Könnyít így a táskán és a gyerek hátgerincén is.


További iskolatáskák elsősöknek - minőségi, szép és könnyű

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on