Iskolatáska COCO 20016

Chilli

Praktikus háromrekeszes skolatáska

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 690 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

A COCO 20016 termékünket az alábbi szettekben is megvásárolhatja:


További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

COCO

Súly: 1.08 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 40 x 21 x 27 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 23 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571012961

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Megfelelő

Vigyázz! Pihenj. Katonák, figyelmetekbe ajánljuk ezt az új, háromrekeszes, vadászgépes iskolatáskát! Ideális első osztályba, de elég nagy ahhoz, hogy ötödikig is kitartson! Szóval, ki akar az elsősük közül a Topgal air force pilótája lenni?

  • ideális méret legalább 1 - 5. osztályba
  • merev hátrész könnyű alumínium vázzal
  • szabályozható vállpántok és mellkasi pánt
  • három rekesz és mély első zseb

Van itt pár fiatal pilóta, akik szeretik a vadászgépeket és a kék színt? Ha igen, nézzétek meg ezt a szuper táskát, amibe minden belefér, de ugyanakkor jól ül a kis elsősök hátán is! Egyszóval egy klassz táska fiúknak, elsősöknek, azonban méretének köszönhetően akár az egész alsó tagozatra megfelelő.

Három rekesz várja, hogy feltöltsék tanszerekkel: azt javasoljuk, a két, háthoz közeli keskenyebb rekeszbea legnehezebb tankönyvek és füzettartó kerüljön. Az első rekesz tágasabb és elfér benne minden egyéb, amire a tananyaggal harcoló kisfiának szüksége lehet. Az első zsebben egy kisebb hálós zseb és egy lecsatolható kulcstartó karabiner is található. Ennek köszönhetően a kulcscsomó nem bujkál majd a füzetek alatt.

A mély első zsebben elfér a táskához illő motívummal díszített PENN 20016 tolltartó, vagy a tízórais doboz. Hogy az osztályban lévő egyforma táskák véletlenül se keveredjenek össze, egy praktikus névjegyet is raktunk bele. A zseb elejére Topgal air force hímzés és egy műanyag vadászgép embléma került.

Az innivalós flakont a táska oldalsó zsebébe rakhatja, a másik oldalán pedig az air force hímzésen kívül egy tépőzáras jelvényt talál, amire a kis pilóta ráírhatja a nevét.

A fényvisszaverő elemek iskolatáskáink magától értetődő tartozékai: a táska elején, oldalain és a vállpántokon találja meg őket. Ezek párnázottak, anatómiai szabásúak és állítható mellkasi pánttal vannak kiegészítve. A puha vállpántoknak és az anatómiai kialakítású hátrésznek köszönhetően nagyobb terhet is könnyedén viselhet a hátán az ifjú pilóta.

További extrák:

  • fül a táska padra akasztására
  • szövet fogantyú a kézben hordozásra
  • megerősített alj TOPDURA anyagból – erős és vízálló
  • műanyag lábak
  • víztaszító bevonat

Bónusz:

Tudta, hogyha a táskával bármi történne, a reklamációkor egy cseretáskát küldünk önnek, hogy a gyermekének legyen mivel iskolába mennie? Nem kell aggódnia, a reklamációk aránya a termelés egy százaléka alá zuhant, és ha mégis történne valami, a hibás táska és a cseretáska szállítási költségét mi álljuk!


TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on