Iskolatáska COCO 20003

Chilli

Háromrekeszes iskolatáska alsó tagozatos lányoknak!

Elérhetőség: raktáron több mint 5 db
Termék ára: 23 090 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: G

A COCO 20003 termékünket az alábbi szettekben is megvásárolhatja:


További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: G
Dizájn:

COCO

Súly: 1.04 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 40 x 21 x 27 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Űrtartalom: 23 l
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571012831

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Megfelelő

Háromrekeszes iskolatáska alsó tagozatos lányoknak!

  • ideális méret elsőtől egészen ötödik osztályig
  • merevített kialakítású hátrész
  • három rekesz és mély elülső zseb

A háromrekeszes COCO iskolatáska valószínűleg a leguniverzálisabb modell a kínálatunkból. Idén a virágoskertben díszelgő páva motívum mellett döntöttünk, a kékes és zöldes árnyalatokat rózsaszín virágok egészítik ki, az elülső zsebre pedig divatos strasszok kerültek. Mindezt egy szőrös kulcstartó egészíti ki. Ideális az alsó tagozatos, fiatal természetkedvelőknek. Nagyobb térfogatának köszönhetően az iskolatáska jól szolgál majd az egész alsó tagozaton.

Hátrésze merev, anatómiai kialakítású, könnyű alumínium vázzal. Ne aggódjon, annak ellenére, hogy a COCO nagyobb méretű, könnyen beállítható a kisebb termetű kislányok hátához is a mindkét végükön szabályozható vállpántoknak köszönhetően. Felül a háthoz húzhatja, az alsó végén pedig megfelelő hosszra állíthatja őket. Természetesen mellkasi pánt is került a táskára, melynek köszönhetően biztos nem csúszik le gyermeke hátáról. A vállpántok szabadon lógó vége a beléjük varrt mágneseknek köszönhetően egyszerűen rögzíthető.

Az iskolatáska hátsó és a középső rekeszei keskenyebbek, ideálisak a füzettartó mappa vagy nehezebb tankönyvek elhelyezésére. A szélesebb és tágasabb elülső rekeszbe pedig egy apró cipzáras zseb, valamint kulcstartó karabiner is került.
A mély, belül névjeggyel ellátott elülső zsebben jól elfér az uzsonnás doboz vagy a tolltartó, például a táskával azonos mintájú PENN 20003.

A táska oldalsó zsebében akár egy fél literes innivalós flakon is elfér. Azt ajánljuk, válassza a ZIVA típusú kulacsaink egyikét. Ha csak szörpöt önt otthon gyermeke palackjába, elég, ha azt az iskolában tölti fel vízzel.

Ma már nélkülözhetetlenek a fényvisszaverő elemek, főleg a téli időszakban: a táska elején, oldalán és a vállpántokon találja őket.
Készen álltok? Akkor rajta, irány az iskola!

További extrák:

  • puha, erős fül a táska kézben való hordására
  • fül a padra akasztáshoz
  • víztaszító bevonat
  • erős vízálló TOPDURA anyag a táska alján
  • a Zlíni ITC tesztközpontban bevizsgált minőség

Tippünk: A táska alumínium merevítését ne vegye ki, mert ezzel a hátrész elvesztené anatómiai alakját és a táska alja is instabilabbá válna. A merevítés súlya mindössze 0,06 kg!


TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on