Iskolatáska COCO 19015

Chilli

Praktikus háromrekeszes skolatáska

Elérhetőség: kérdésre
Termék ára: 20 390 Ft
kiszállítás ára: 0 Ft
aktuális szín:: B

A COCO 19015 termékünket
az alábbi szettekben is megvásárolhatja:

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

COCO

Súly: 1.08 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 40 x 21 x 27 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571011872

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Ideális
4. osztály Ideális
5. osztály Megfelelő

Háromrekeszes iskolatáska katonai motívummal!

  • legalább elsőtől negyedik osztályig alkalmas méret
  • anatómiai hátrész könnyű alumínium merevítéssel
  • állítható vállpántok és mellkaspánt

Van olyan fiú, aki még sosem játszott katonásdit? Valószínűleg nincs. Ezért is öltöztettük fel a kedvelt COCO modellünket terepszínűbe, és egészítettük kitankos felvarróval és fém azonossági jeggyel, amit az elüső zseb cipzárjára akasztottunk!Egyértelműen trendi az elsős fiúk körében, de méretének köszönhetően akár az egész alsó tagozatra megfelel.

Az iskolatáska három rekesze közül a két, háthoz közeli keskenyebb és azt javasoljuk, a legnehezebb tankönyvek és füzettartó kerüljön ide. Az első rekesz tágasabb és elfér benne minden egyéb, amire a tananyaggal harcoló kisfiának szüksége lehet. Az első zsebben egy kisebb hálós zseb és egy lecsatolható kulcstartó karabiner is található. Ennek köszönhetően a kulcs nem kallódik el a tanszerek között.
A mély első zsebben elfér a táskával azonos motívumú PENN 19015 tolltartó, vagy a tízórais doboz. Hogy az osztályban lévő hasonló táskák ne keveredjenek, egy praktikus névjegyet is raktunk bele.
Az innivalós üveget helyezze a táska oldalsó zsebébe. A fényvisszaverő elemek iskolatáskánk magától értetődő tartozékai, COCO modell esetében a táska elején, oldalain és a vállpántokon találja meg őket. Ezek párnázottak, szabásuk ergonomikus és állítható mellkaspánttal vannak kiegészítve. Ezeknek és az alumínium vázas hátrész anatómiai kialakításának köszönhetően nagyobb terhet is könnyedén viselhet a hátán az ön kis harcosa.

További extrák:

  • szövet fogantyú a kézben hordozásra
  • fül a táska padra akasztására
  • megerősített alj TOPDURA anyagból – erős és vízálló
  • műanyag lábak és víztaszító bevonat

Bónusz:

Tudta, hogyha a táskával bármi történne, a reklamációkor egy cseretáskát küldünk önnek, hogy a gyermekének legyen mivel iskolába mennie? Nem kell aggódnia, a reklamációk aránya a termelés egy százaléka alá zuhant, és ha mégis történne valami, a hibás táska és a cseretáska szállítási költségét mi álljuk!


További iskolatáskák elsősöknek - minőségi, szép és könnyű

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on