Iskolatáska BEBE 18046

Chilli

Egyrekeszes merevített falú iskolatáska

Elérhetőség: A termék már nem kapható.
aktuális szín:: B

További fotók a termékről

Termék tulajdonságai

Színkód: B
Dizájn:

BEBE

Súly: 1.08 kg
(tartozékok nélkül)
Méretek: 37 x 19 x 28 cm
(magasság x mélység x szélesség)
Anyag: 100% Polyester
Terhelhetőség: 7.00 kg
EAN: 8592571011520

Életkor szerinti ajánlás:

1. osztály Ideális
2. osztály Ideális
3. osztály Kevésbé megfelelő

Egyrekeszes iskolatáska szörnyecskékkel és villogóval!

 • a legapróbb termetű 1. és 2. osztályos kisiskolások számára
 • villogó az iskolatáska elülső részén
 • stabil alapzat – nem mozdul el
 • beállítható pántok mellkasi csattal
 • stabil anatómiai hátrész, alumínium merevítéssel

A stabil, egykamrás iskolatáska a legapróbb termetű, alapiskola 1. és 2. osztályát látogató, vagy ezen évfolyamokba készülő, 120 cm alatti fiúk számáralett meghatározva. Ezen táska kisebb, mint a kínálatunk további hátizsákjai. A magassága mindössze 37 cm és a behúzható pántoknak és mellkasi csattnak köszönetően, megfelelően fekszik egy valóban apró termetű srác hátán is. A táska magassága ellenére, bizonyosan elférnek benne az A4 - es füzettartók (amelyeket javaslunk a lehető legközelebb helyezni a gyermek hátához), valamint minden más, ami az alapiskola első két évfolyamában szükséges lehet.

A táska egyetlen főkamrája, lehetővé teszi a gyermekek számára a segédeszközök elrendezését és felosztását a táska belsejében. A táska belső tere áthatolhatatlan válaszfalak által három részre osztott. A főkamra belsejében például egy rendszerezőt a chipkártyák és tollak számára, ill. egy kis cipzáras zsebet is megtalálhat. Az innivalós üveg tárolására szolgáló zsebet, az iskolatáska oldalán találja.
A táska elülső részén két kisseb praktikus, cipzáras zseb helyezkedik el. A felső zsebhez egy praktikus villogó van rögzítve, amely világíthat vagy villoghat és főleg a téli időszakban vagy rossz látási viszonyok esetén használható ki. A felső zseben elhelyezhető egy praktikus névcímke, de kényelmesen elfér benne a PENN 18046 típusú tolltartó, vagy akár egy uzsonnásdoboz is. Az alulsó zseb kisebb, amelyben minden szükséges apróság elhelyezhető, mint például a kulcsok és a zsebkendők, ráadásul megtalálhat benne egy cipzáras, hálós zsebet is.
A vállpántok párnázottak és ergonómiailag formázottak. Azonos módon formázott a könnyű és eltávolítható alumíniumvázzal merevített hátrész is. Természetes a számos fényvisszaverő elem használata a táska minden oldalán, ill. a vállpántokon is.
Azonos szabású táska a tavalyi évben megnyerte az „MfDNES” napilap összehasonlítási vizsgálatát!

Tehát hurrá a suliba!

További extrák:

 • fül műanyag fogantyúval, a táska kézben hordozásához
 • pánt a táska felfüggesztéséhez az iskolapadra
 • a táska nem ázik át – az anyag eső elleni bevonattal ellátott
 • a táska ellenálló aljzata stabil „TOPDURA” anyagból legyártva
 • műanyag lábak a felborulás ellen
 • az iskolatáska bevizsgálva az „ITC Zlínben”, ahol ötösre szerepelt

Tipp: Kedves szülők, tudjuk, hogy nem szeretnék terhelni a gyermekeik az iskolatáskák hordozásával, ezért gyakran átveszik tőlük a táskákat. Viszont kérjük Önöket, hogy a táskát ne csak az egyik vállukon hordozzák, inkább a kezeikben, az erre meghatározott pántnál fogva. A „csak” az egyik vállon történő viselet esetén, a táska tartalmának a súlya erre az oldalra tolódik, ami terhelheti a vállpánt felső varrását. Az esetleges reklamáció elismerése, ebben az esetben nem bizonyos…


További iskolatáskák elsősöknek - minőségi, szép és könnyű

Előző Következő

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on