Rólunk

Kik vagyunk?

A Topgal Rt. 1993 szeptemberében alapult Csehországban. A kezdetekben bőrdíszmű gyártásával foglalkozott. Két évvel később, 1995-től ugyanezen a márkánéven kezdett az iskolatáskáskák gyártására specializálódni. A cég a széles kínálatának és egyedi divatirányzatának köszönhetően sikeresen érvényesül. A vásárlók nagyra értékelik a minőségi szolgáltatást és a megrendelt áru gyors kézbesítését.

A Topgal Rt. Csehországon kívül több európai országban tevékenykedik, többek között Szlovákia, Magyarország és Lengyelország területén leányvállalatai révén.

2015 őszétől a vállalatnak az alábbi formabontó street-arttal díszített épület ad otthont, mely egyben a vállalat adminisztratív központja és központi raktára.

A Topgal márkáról

    A Topgal márka az alábbi termékcsoportokat foglalja magába:

  • CHILLI iskolatáskák és tolltartók a a legkisebb iskolásoknak CHILLI márka néven
  • STREET HIT hátizsákok felső tagozatosok és diákok részére, melyek egyaránt alkalmasak iskolába és szabadidőre gyaránt
  • speciális szűk profilú EUFORIA kollekció, amely csak Topgal saját márkawebshopjain rendelhertő. A kollekcióban iskolatáskák, diákhátizsákok, valamint kiegészítők találhatóak
  • iskolai tartozékok és kiegészítők a teljesség igénye nélkül: művészeti körökre alkalmas köpeny, esővédő, tízórási dobozok, ivópalackok

A Topgal üzleti filozófiája

A Topgal célja elsősorban a kliensorientált ügyfélszolgálat, minőségi termékek tervezése és gyártása, attraktív kivitelezés és elfogadható ár. Ez a cégünk sikerének a titka, melynek köszönheően a Topgal a vásárlók szemszögéből magas szinvonalú gyártónak van elismerve, amely csak minőségi terméket kínál. Rendszeresen újabbnál újabb terméki kollekciókat mutatunk be, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a stílusváltáshoz, divathoz, színekhez és az új gyártási lehetőségekhez.

Törődünk a gyermekek biztonságával az utakon, ahol sokkal nagyobb veszélyeknek vannak kitéve mint a többi gyalogos. A Topgal iskolatáskák szembetűnő biztonsági elemekkel vannak ellátva – a fényvisszaverő felületekkel és szegélyezéssel a táskán és a vállpántokon. Ezeknek az elemeknek köszönhetően a kisiskolás jól látható lesz rosszabb látási viszonyok esetén is.

Igyekszünk az iskolatáskákat érdekessé és játékossá tenni. Színekben és mintázatban gazdag széles skálát kínálunk. Ezért a kisiskolás a megkedvelt hőseivel és mesefiguráival lehet. Valamint az iskolatáskát cserélhető dekoratív elemekkel díszítheti a hangulatáta szerint.

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on