Tolltartók webáruházból

Általános iskolás gyermekének keres minőségi és időtálló tolltartót? Képzeljen el egy boltot, ahol kedvező árú tolltartók széles választékából válogathat.

A tágas tereket és a sok tartót a TOPGAL tolltartó webáruház minden termékénél megtalálja, hiszen termékeink kialakításánál arra törekedtünk, hogy a gyermekek igényeit tartsák szem előtt, melyhez alapelvként társul a sok ceruza és toll rendezett tárolása, továbbá az órarend és egyéb kiegészítők elhelyezése is. Ennek megfelelően a tároló részek a lehető legoptimálisabb helykihasználást teszik lehetővé, így a kisiskolás egyszerűen rendben tudja tartani tollat, ceruzáit és egyéb írószereit.

Többféle kollekciót kínál a tolltartó webáruházunk, ahol kihajtható és emeletes változatok sokféle színű változataiból választhat. A különleges iskolaszerek között állatos és egyéb kreatív mintázatú termékeket talál, melyek színeiket sokáig megőrzik, és amelyek tisztítása nem okozhat gondot, hiszen egy egyszerű nedves szivacs segítségével lemoshatjuk őket.

Az alsósoknak rengeteg holmit kell napi szinten az iskolába cipelni, ezért is kényelmes megoldás egy ilyen praktikus tolltartó kétrekeszes változata, mely nem csak divatos, hanem funkcióit tekintve is magasan az élen jár. Az emeletes típus esetében további tároló helyekkel számolhatunk, melyek kényelmesebbé teszik a mindennapos használatot, hiszen további pakolási lehetőségeket biztosít ezáltal. Az órarend kihelyezésére további megoldásként egy külön zseb áll rendelkezésre, melybe más fontos papírokat is elrejthetnek a diákok.

Kamasz fiúk és lányok ízlésének megfelelő tolltartókat is kínálunk, melyek igazodnak a jelenlegi divathoz, ezért nem csak praktikus kellék lesz, hanem mutatós is, mely egyből új kedvencükké válik majd.

További előnye is van a tolltartók webáruházból való vásárlásának: a magas színvonalat képviselő TOPGAL termékeket Ön a gyártótól szerezheti be, tehát kedvező áron juthat hozzá a cég világviszonylatban is magas színvonalat képviselő termékeihez.

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on