Raktáron a 2017-es iskolatáska kollekció

Bemutatjuk a 2017-es CHILLI kollekciónkat - iskolatáskák alsó tagozatos diákoknak. A kollekcióban nem csak a dizájnra fordítottunk maximális figyelmet, hanem a kamrák, rekeszek elrendezésére is. Nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő minőségű anyagok és alkatrészek kiválasztására. A fejlesztés során a sokéves tapasztalatunkon kívül a vásárlóinktól kapott visszajelzéseket is felhasználtuk.

Ugyanúgy mint minden eddigi kollekciónk esetében tartjuk magunkat a minőség és funkcionalitás alapelvéhez. Iskolatáskáink mindegyike az alábbi alapvető tulajdonságokkal rendelkezik:

  • ergonómikus kialakítású hátrész
  • szabványon felüli fényvisszaverő felületek
  • extra szakadásálló alj
  • négy műanyag láb mely megakadályozza az alj károsodást és növeli a táska stabilitását
  • a vállpántok végeinek rögzítése mágnes segítségével

Mindegyik táskához tolltartó is kapható lesz, melyek a teljes kollekcióval február elejétől lesznek elérhetőek.

A tervező véleménye:A 2017-es kollekció ötvözi a funkcionalitást és a játékos dizájnt. Számunkra minden részlet alapvetően fontos, hogy a végeredmény a gyermekek szemében tökéletes legyen. Az aktuális kollekció tervezésésénél igyekeztünk maximálisan teljesíteni a Togal vízióját és olyan táskákat hoztunk létre, melyek színesek, vidámak és egyúttal időtállóak. Bízok abban, hogy az Ön számára is ideális választás lesz a Topgal iskolatáska.

TOPGAL termékek

Topgal a Facebook-on