Ha a termék mellet azt az információt találja, hogy raktáron van, legkésőbb a rendelést követő munkanapon el tudjuk Önnek küldeni.

A GLS futárszolgálat a csomagokat a feladást követö munkanapon szállítja ki, így garantálni tudjuk a két napos kiszállítási határidőt.

Ha a termék mellet azt az információt találja, hogy kérdésre, a termék valószínűleg elfogyott, és nincs raktáron.

Ebben az esetben nem tudjuk garantálni a két napon belüli kiszállítást.

A termék mellett feltünetett szállítási költséget a termék értéke alapján számoltuk ki. A kiszállítás díja az összes megrendelt termék összegétől függ, az alábbi táblázat szerint.

A szállítási költség Magyarország teljes területére vonatkozik. A topgal.hu e-shop nem szállítja termékeit külföldre.


A topgal.hu szállítási költségei:

Megrendelt termékek összértéke Szállítási költség
5999 Ft-ig 1500 Ft
6000 Ft fölött díjmentes
EDA dorporučuje batohy Topgal podle věku dítěte

Iskolatáskáinkat és hátizsákjainkat különböző korú gyermekeknek tervezzük. Termékeinknál egy öt fokozatú pontrendszerrel feltüntetjük, mely korcsoportnak javasolt az adott modell - az általános iskola osztályaira felosztva. Mindenki igényeinek más-más méret illetve dizájn felel meg, ezért ez a javaslat csak irányadó, nem pedig kizárólagos javaslat a részünkről. Reméljük, hogy segítettünk a gyermekének legmegfelelőbb táska kiválasztásában!

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy a terméklistában lehetősége nyílik az alábbi javaslatok szerint listázni csak az adott korcsoportnak javasolt modelleket.


Magyarázat

Ideális
Nagyon megfelelő
Megfelelő
Kevésbé megfelelő
Még megfelelő

A telefonszámra azért van szükségünk, hogy akadálymentesen kapcsolatba tudjunk Önnel lépni a rendelés lebonyolítása során.
Ezt a telefonszámot továbbítjuk a futárszolgálatnak, amely felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelt termék kiszállításakor, ha nem tartózkodik a megadott címen

A megadott telefonszámot kizárólag a jelen rendelés lebonyolításához használjuk.

A megadott e-mail címre küldjük el a rendelés visszaigazolását.
Ezen a címen vesszük fel Önnek a kapcsolatot a rendeléssel kapcsolatos ügyintétézés során, ha telefonon nem elérhető.
A rendelés leadása után kb. két héttel erre az e-mail címre küldünk egy űrlapot, melyben értékelheti üzletünkkel kapcsolatos tapasztalatait.

Vásárlóink e-mail címét semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik fél részére.

Slevy v e-shopu www.topgal.cz

V našom e-shopu www.topgal.sk môžete uplatňovať zľavy získané v rámci rôznych akciách.

Pre rodičov školákov ponúkame možnosť získania zľavového kupónu pre nákup v našom e-shope. Použitím tohoto kupónu získate vľavu vo výške 10 % na nákup (okrem zľavnených produktov a setov) .

Podmienky získania a uplatnenia zľavy nájdete na stránke "Zápisy s Topgalom".

Upozornie - na zľavnené produkty vrátane školských setov (sú zlacnené o 12%) NIE JE MOŽNĚ UPLATNIŤ ĎALŠIU ZĽAVU!

Expresní zásilková služba PPL Vám přiveze balík na Vámi uvedenou dodací adresu. V den dodání se s vámi řidič přepravní služby předem telefonicky domluví na přesném času doručení.

Balíky posíláme také Českou poštou a to službou Obchodní balík České pošty. Dodání Obchodního balíku garantuje pošta nejpozději následující pracovní den po dni podáním tedy po dni expedice objednaného zboží.

Po expedici zásilky, o níž Vás budeme informovat e-mailem i pomocí SMS na udané telefonní číslo, můžete Obchodní balík české pošty podle udaného čísla sledovat a to buď na internetových stránkách České pošty nebo telefonicky na čísle 800 177 889.

Objednané zboží si můžete vyzvednout na naší podnikové prodejně ve Šternberku a to hned následující pracovní den po vytvoření objednávky. V případě, že si objednané zboží budete chtít převzít v ten stejný den, kdy jste objednávku vytvořili, ozvěte se, prosím, přímo na naší prodejnu na tlf. číslo 585 004 211.

Upozornění - objednané produkty NELZE převzít v prodejnách našich obchodních partnerů!

Tisztelt vásárlóink, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2017 augusztus 13-án 16:00 óra után leadott rendeléseket technikai okok miatt 2017 augusztus 15-én fogjuk feldolgozni és átadni a futárszolgálatnak. Hétfőn, augusztus 14-én a telefonos ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető. Megértését köszönjük.

🚚 Szállítási információk

Kedves vásárlónk, január 17-én, szerdán ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető és logisztikai központunk technikai okok miatt üzemen kívül lesz, ezért a rendeléseket egy nap késéssel adjuk át a futárszolgálatnak.
Megértését köszönjük!

Amennyiben rendelését december 19-én 13:00 óráig leadja, garantálni tudjuk a kiszállítást karácsony előtt.

Ráadásul az összes csomagba meglepetésként csomagolópapírt és névjegyeket is csomagolunk. Békés karácsonyt!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 2018 december 20. és 2019 január 2. között leadott rendeléseket 2019 január 3-án adjuk át a futárszolgálatnak.

Boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánunk.

PF 2019