Iskolatáskák

Kiválasztott termékek: 18
18 položek

Iskolatáskák

Az iskolai hátizsák kiválasztásakor figyeljünk a hátrendszer funkcionalitására. Általában a stabil, de ergonomikusan kialakított hátsó rendszer határozza meg, hogy egy hátizsák alkalmas-e a gyermek számára, de a táska biztonsági jellemzőire és belső elrendezésére is oda kell figyelnie.

Miért jó választás a TOPGAL iskolatáska? Minden modell megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági kritériumoknak, termôkeinket rendszeresen teszteljük.


Ezt teszteljük az iskolai hátizsákokon:

  • a hátizsák teherbírása és súlya
  • időjárásállóság
  • a vállpántok hossza és szélessége
  • a hátrész anyaga és merevítése
  • a fényvisszaverő elemek megfelelő használata (akár 4-szeresen is túlteljesítjük a szabványt)

Az első osztályosoknak szánt táskáink, a magasabb alsósoknak szánt táskáink és diákhátizsákjaink anatómiai háttal rendelkeznek. Természetesen a stabil párnázott hátrész a párnázott pántok és mellkaspánt. Ezen tulajdonságok kombinációjának köszönhetően a hátizsákok tökéletesen alkalmazkodnak minden iskolás gyermek hátához.

Tippünk: Tartós hátizsákot keres? Kerülje a piacon kaphatókat. Egy ilyen táska rövid ideig szolgálhat (ha teljesen figyelmen kívül hagyjuk a gyermek egészséges hátát). De csak idő kérdése, hogy mikor lyukad ki, szakad el vagy válik szét a cipzár.
výprodej