Kérdésed van? Hívj a +3619018323 számon vagy írj a kapcsolat@topgal.hu címre. (Hé-Pé 8:00 - 16:00)

Táska 4-5. osztályba

Listázott termékek: 0
0 termék

Nincs találat

Táska 4-5. osztályba

A hátukon túl nagy terhet hordozó gyerekek 60 %-a hátfájásra panaszkodik. Az iskolatáska súlyát azonban már a vásárláskor is befolyásolhatja. Vásárolj olyan modellt, amelynek súlya 1200 gramm, vagy annál kevesebb. Bármit is választassz kínálatunkból, biztos lehetsz benne, hogy egyik modellünk sem lesz ennél nehezebb.

Az elegendő belső térnek, anatómiai kialakítású hátrésznek és az állítható vállpántoknak köszönhetően az iskolatáska a gyerekekkel növekszik majd, így megfelel az alsó és felső tagozat közötti átmeneti időszakra is.


Hogy az iskolatáska ne csak kényelmes legyen, hanem egyúttal tartós és biztonságos is, a következő extrákkal láttuk el:

  • erős anyagból készült alj 4 műanyag lábbal
  • kényelmes, széles és párnázott vállpántok
  • extra fényvisszaverő elemek

Minden iskolatáskánkon elhelyeztünk a kiegészítőkre, mint például az innivalós flakonra vagy a tízorais dobozra, kialakított zsebeket. Így nem kell attól tartani, hogy az iskolába menet zörögni fognak a benne lévő dolgok.

Tippünk: A táska vásárlásakor gondolj arra, hogy gyermeked naponta fog vele iskolába járni. Visszafogottabb mintát részesítenél előnyben, de kisiskolásod inkább filmhősös iskolatáskát szeretne? Köss kompromisszumot és válassz színes hátizsákot stílusos mintával, ami néhány hónap múlva is divatos marad.
výprodej